Pixelpuma_CZE
Princezna
Chybí mi názor na Waka :----------(
Nakonci můžeš napsat něco Majitelovi.. Můžeš mu tma napsat i názor, ne ? C:Chybí mi názor na Waka :----------(
,,Vzkaz pro majitele serveru ohledně adminů/helperů/moderátorů" - tak tam asi názor na majitele ne, že? xdddd :emoji_mrs_claus::emoji_dog:Nakonci můžeš napsat něco Majitelovi.. Můžeš mu tma napsat i názor, ne ? C:
To vím i bez tebe Je to jen ,,nápad" kam by jsi to mohl napsat,,Vzkaz pro majitele serveru ohledně adminů/helperů/moderátorů" - tak tam asi názor na majitele ne, že? xdddd :emoji_mrs_claus::emoji_dog:
Takže se i dozvíme výsledky? :emoji_open_mouth:Každý z AT uvidí, jak je na tom u lidí a třeba ze sebou začne něco dělat. :emoji_slight_smile:
No, vzhledem k tomu, že tam každý může napsat cokoli, aniž by to byla pravda a kolikrát chce, tak by nějaké postihy byly úplně mimo mísu. :emoji_smiley:8 večer už bylo, chtěl bych vědět nějaký "následky" co se bude dít dál třeba s těmi co je na ně negativní ohlas :emoji_smiley:
Ne, nebylo.Takže to zase bylo k ničemu.
Někteří prostě mají radši chválu a lezení do zadku než kritiku )))))Každému, kdo to chtěl, tomu jsem to poslal. Navíc tam k tomu chtěl Wake přístup, takže čekám, že pro něj to taky hraje nějakou roli, ty názory od lidí na jeho AT. Sám se občas ptá, jak se prezentujeme před lidma, takže proč by to bylo k ničemu? :emoji_smiley:
Neznamená, že když hned po skončení dotazníku nebyl nikdo vyhozen, že by to bylo k ničemu. Nechci házet špínu na AT. Chci, aby si lidi z AT vzali něco z tý kritiky a třeba se vyvarovali věcem, který dělají špatně. Také to mohlo fungovat jako takový motivátor, protože spíš tam byly slova chvály. :emoji_wink:
Samozřejmě pokud bude ze strany hráčů velká nespokojenost, může dojít k nějaké změně postu, ale to už není na mně, ale na vedení.
A pokud není někdo spokojen, že vás nechávam vyjádřit si vlastní názor, tak už vám asi není pomoci. :emoji_scream:
Já za to nemůžu :emoji_disappointed_relieved:Někteří prostě mají radši chválu a lezení do zadku než kritiku :emoji_slight_smile))))
Myslím že jseš nejdebilnější AT v AT :emoji_slight_smile: hezkou neděli dneska má být hnusně vemte si kabáty
zymbex se vrátila ze záhrobí, aby zhejtila ateamLajfe ti jdi do prdele
Jak rychle se vrátila do země on-line uživatelů, tak rychle se odebrala mezi pohřbené, zabanované uživatele. Její ego jí bohužel nedovolí chovat se dle přiměřených měřítek. :emoji_nerd::emoji_pouting_cat:zymbex se vrátila ze záhrobí, aby zhejtila ateam
BULVÁR!
RIPJak rychle se vrátila do země on-line uživatelů, tak rychle se odebrala mezi pohřbené, zabanované uživatele. Její ego jí bohužel nedovolí chovat se dle přiměřených měřítek. :emoji_nerd::emoji_pouting_cat: