• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete pokračování?

• Ano

Votes: 3 50.0%
  • Super mega moc!

Votes: 3 50.0%
  • Ani ne.

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    6
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_LinkCZ_

Aktivní člen
Ahoj,
toto pokračování jsem sepisoval asi hodinu, protože mě vůbec, ale vůbec nic nenapadalo.
Předchozí díl : https://m.craftmania.cz/tema/vzpoura-cmac-2-dil-konec-ci-zacatek.23547/
Jdeme na to!
-----------------------------------------------
"Fuuuu co to bylo?" Otřásl se Leo. "řekl bych, že to bylo něco jako duše CMAC" všichni se zachvěli. V tom za sebou slyší kroky.! Všichni uskočili když se ozvalo "Ahoj". Otočili se a všichni si oddechli. "Fuj munlocku, já se tě lekl!" řekl Wejk. "Hah baví mě někoho lekat" řekl můn. Všichni si ještě v hlavě přerovnávali co se stalo. "To by mě zajímalo" říká Wake "kdo to shodil ty kusy střechy dolu? A proč máš můne ty TnT v ruce?" Munlock pozvedl tnt co měl v ruce a odpověděl "To já shodil kus střechy pomocí tadytěch tntček. Jinak by vás zabanovali". Tohle jsem předvídal dlouho, a taky jsem se na to připravil. Nedají se porazit jinak, než že musíme počkat, než že zabanujeme CMAC a zabijeme všechny herobriny." Všichni začeli přemýšlet... "To je ale nemožné" konstatoval Wake "nemůžu banovat a nikdo z Admin Teamu taky!"
-----------------------------------------------
Tak jo, pro další díl dejte 5 liků nebo dortíků a zahlasujte v anketě.!

Dnešní účinkující:
@_TewAero (Dexxter)
@iProLeons_
@munlock
a @MrWakeCZ

Pokud by někdo chtěl být v dalším díle, napište mi.
U dalšího dílu čus!

_LinkCZ_

Aktivní člen
@_LinkCZ_ pokud by to šlo, tak příště wejka neoznačuj.
včera psal že má hodně práce....

btw. super, ale zkus dělat tyto příběhy dělat 1-4 týdně, zkus je více promyslet a uřčitě delší (budu i v dalších ? :emoji_astonished: :emoji_smiley:)
Ok Wejka už neoznačím, to už mi taky došlo :)
Ok díky, a v dalším díle budeš ;) A v dalších 2 taky :)
V dalším díle Dexxter umře :eek: Už tam dál být nemůže, bylo by tam straně hrdinů :eek:

Tolkyyy

Wdolkyyy
Přečetl jsem všechny díly.. dle mého je to velmi dobrý a originální příběh!! Pokračuj dál :emoji_sunglasses::emoji_sunglasses::emoji_ok_hand:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.