• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Půjdeš do toho s námi ? :')

• Total voters
    15
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdravím,
dnes, 12.4.2017 v 11:49 mi přišla v online hře https://www.sfgame.cz zpráva s tím, že mi přejí krásné velikonoce, ale také mě upozornili, že ve Čtvrtek 13.4.2017 spustí nový mezinárodní server 17! :emoji_astonished:
Myslím, že Shakes & Fidget zná v podstatě skoro každý, ale i přesto vám zde tu hru popíšu, tedy alespoň se o to pokusím :emoji_slight_smile:

Shakes & Fidget
Shakes & Fidget - The game je flashová hra hrána v internetovém prohlížeči. Není potřeba stahovat, ani instalovat žádný software.. Ale pokud by jste chtěli, můžete si jí stáhnout i do počítače přes Steam, popřípadě do tabletu, či mobilu přes Aplestore, či Google play store.. Celá hra je zdarma!
Ve hře jde o to, že si vytvoříte vlastního hrdinu. Můžete si vybrat buď Mága, lučištníka nebo válečníka.
  • Mág - Má velké poškození, ale málo HP.
  • Lučištník - Ten je něco mezi.. Má HP + poškození na 50% (cca.)
  • Válečník - Má opravdu hodně HP (zdraví), ale má malé poškození..
Po vytvoření postavy se musíte zaregisterovat.. Po dokončení registrace již můžete jít hrát, a snažit se o to, být nejlepší na serveru! :emoji_astonished:
Hra je podaná v RPG stylu! :emoji_slight_smile: Podle toho, jaký jste level, tak podle toho máte své schopnosti :emoji_astonished:
Hra je Multiplayerová, ale to vám asi došlo.. :emoji_slight_smile:

To by myslím, k úvodu do hry plné dobrodružství stačilo.. :emoji_smiley:

Dodatečné informace! :emoji_astonished: (čti)
  • Server bude spuštěn přesně v 16:00!
  • Je dobré se tam přihlásit co nejdříve.. :emoji_slight_smile:
  • Na W17 se budu jmenovat Hexii :emoji_slight_smile:
Cech
Na serveru se budeme snažit co nejrychleji založit cech, který se bude jmenovat:
  • R E V E L A N T
Nic lepšího, či lépe vypadajícího mě nenapadlo :emoji_smiley:

Pokud by jste chtěli také hrát, napište mi sem pod tento příspěvek jak se tam budete jmenovat a já, popřípadě někdo z našeho Cechu by vás pozval do cechu :emoji_slight_smile:

To by bylo asi vše, doufám, že se připojíte s námi :emoji_slight_smile:
Hexii
Nenašel jsem ani ten cech, ani tvůj nick :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.