MrMitchellinCZ
Kubikula je fujki
Jsem tam, nick: MrMitchellinCZ
Nenašel jsem ani ten cech, ani tvůj nickZdravím,
dnes, 12.4.2017 v 11:49 mi přišla v online hře https://www.sfgame.cz zpráva s tím, že mi přejí krásné velikonoce, ale také mě upozornili, že ve Čtvrtek 13.4.2017 spustí nový mezinárodní server 17! :emoji_astonished:
Myslím, že Shakes & Fidget zná v podstatě skoro každý, ale i přesto vám zde tu hru popíšu, tedy alespoň se o to pokusím :emoji_slight_smile:
Shakes & Fidget
Shakes & Fidget - The game je flashová hra hrána v internetovém prohlížeči. Není potřeba stahovat, ani instalovat žádný software.. Ale pokud by jste chtěli, můžete si jí stáhnout i do počítače přes Steam, popřípadě do tabletu, či mobilu přes Aplestore, či Google play store.. Celá hra je zdarma!
Ve hře jde o to, že si vytvoříte vlastního hrdinu. Můžete si vybrat buď Mága, lučištníka nebo válečníka.
Po vytvoření postavy se musíte zaregisterovat.. Po dokončení registrace již můžete jít hrát, a snažit se o to, být nejlepší na serveru! :emoji_astonished:
- Mág - Má velké poškození, ale málo HP.
- Lučištník - Ten je něco mezi.. Má HP + poškození na 50% (cca.)
- Válečník - Má opravdu hodně HP (zdraví), ale má malé poškození..
Hra je podaná v RPG stylu! :emoji_slight_smile: Podle toho, jaký jste level, tak podle toho máte své schopnosti :emoji_astonished:
Hra je Multiplayerová, ale to vám asi došlo.. :emoji_slight_smile:
To by myslím, k úvodu do hry plné dobrodružství stačilo.. :emoji_smiley:
Dodatečné informace! :emoji_astonished: (čti)
Cech
- Server bude spuštěn přesně v 16:00!
- Je dobré se tam přihlásit co nejdříve.. :emoji_slight_smile:
- Na W17 se budu jmenovat Hexii :emoji_slight_smile:
Na serveru se budeme snažit co nejrychleji založit cech, který se bude jmenovat:
Nic lepšího, či lépe vypadajícího mě nenapadlo :emoji_smiley:
- R E V E L A N T
Pokud by jste chtěli také hrát, napište mi sem pod tento příspěvek jak se tam budete jmenovat a já, popřípadě někdo z našeho Cechu by vás pozval do cechu :emoji_slight_smile:
To by bylo asi vše, doufám, že se připojíte s námi :emoji_slight_smile:
Hexii
Ahoj, byl jsem venkuNenašel jsem ani ten cech, ani tvůj nick :emoji_slight_smile:
RejmondTáák :emoji_smiley: Pište jména, kdo ještě nenapsal :emoji_slight_smile:
Píši pro jistotu znovu : MrMitchellinCZTáák :emoji_smiley: Pište jména, kdo ještě nenapsal :emoji_slight_smile:
Jasnýý.. jen co si stáhnu šejka do founuPozvete mě ? Nick: DenisJCZ
už jsem ho pozvalJasnýý.. jen co si stáhnu šejka do founu :emoji_wink:
Díkyuž jsem ho pozval :emoji_smiley:
Díky, budu pařit celou noc abych nebyl nejhorší z cechu
už jsem tě pozvalJsem tam. L4jF :emoji_smiley: