ale o to tady nejde... jde tu oto že timdle si to bidlo chce zachránit... ale jakože sorry ale bidlo byl zvýhodňován dost velkou dobu... oproti ostatním poctivým hráčůmJá od Bidla nic nepřevzal. Já mu ani neříkalať mi to posílá. Poslal mi to sám jak jsem byl afk. Nemám problém s tím, aby mi Wake těch asi 30M vzal. :emoji_slight_smile:
Hele hoď nám sem screen bude to mít větší váhu... Díky Fix@Bidlo mi na skypu říkal že si umí nabugovat hodně money a že jestli taky nechci, tak jsem mu řekl že ne protože to není vůči ostatním fér ne? :emoji_slight_smile:
tak doufám že tohle postačí nic jiného nemám
S pozdravem dadovník
Wejku to bude magia jo hele wejku portni mě prosím na katary is mam podezření že byl storgallovo...katara má vlastní is a prachy pořád, na tom není nic extra ale zajímavý je ten hráč zendrakus, ten má na tom screenu 15 mega a ted má na serveru 0, takže kam to zmizelo? @Bidlo :emoji_stuck_out_tongue:
Hele, s těma "podezřeníma" tu nehraj.Wejku to bude magia jo hele wejku portni mě prosím na katary is mam podezření že byl storgallovo...
Ok tak si to myslím... =DHele, s těma "podezřeníma" tu nehraj.
Tak nakonec jsem podezříval správněOk tak si to myslím... =D
Taky si to myslímNa tom servery sa dá omnoho lepšie zarobiť bez jobs ako s nimi , to že má niekto veľa money neznamená že buguje
Prosimtebe Bidla jsme trolili... ale s tim ze bidlo buguje money to nic společného nemá... Kamarade brečíš na špatném hroběHej lidi... Jede v tom _Kettrinka, ale FixBixCZ to nechce přiznat, protože je s FixBixCZ na ostrově. Potom mi napsala že to měl být troll, ale troll to být nemohl když tam bal i wake, který si ten chat pozorně čte. Kettrina má u bidla velký utrum.
Nesměruj jenom na bidla, směruj i na kettrinu A brečet budu až příjdeš, protože jak ke mně příjdeš tak se ti můžu vysmát jak si ubohý a směřuješ na jednoho čolověkaProsimtebe Bidla jsme trolili... ale s tim ze bidlo buguje money to nic společného nemá... Kamarade brečíš na špatném hrobě
Ale kámo na tomdle příspěvku se jedná hlavně o Bidla jelikož on buguje a neurážej mě... Díky se vší láskou a úctou fixikNesměruj jenom na bidla, směruj i na kettrinu :emoji_wink: A brečet budu až příjdeš, protože jak ke mně příjdeš tak se ti můžu vysmát jak si ubohý a směřuješ na jednoho čolověka :emoji_wink: