• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor
Říkejte si, co chcete. To, že to Bidlo neudělal poprvé víme všichni. Navíc on si vždycky umí hlídat záda a i když buguje, tak buguje stylem, kdy "neporušuje" žádná pravidla serveru. To, že se bugování peněz nebere jako bugování serveru, to už je jiná...

FixBixCZ

Aktivní člen
Já od Bidla nic nepřevzal. Já mu ani neříkalať mi to posílá. Poslal mi to sám jak jsem byl afk. Nemám problém s tím, aby mi Wake těch asi 30M vzal. :emoji_slight_smile:
ale o to tady nejde... jde tu oto že timdle si to bidlo chce zachránit... ale jakože sorry ale bidlo byl zvýhodňován dost velkou dobu... oproti ostatním poctivým hráčům

Dadovnik

Aktivní člen
@Bidlo mi na skypu říkal že si umí nabugovat hodně money a že jestli taky nechci, tak jsem mu řekl že ne protože to není vůči ostatním fér ne? :)
tak doufám že tohle postačí nic jiného nemám
S pozdravem dadovník

FixBixCZ

Aktivní člen
@Bidlo mi na skypu říkal že si umí nabugovat hodně money a že jestli taky nechci, tak jsem mu řekl že ne protože to není vůči ostatním fér ne? :emoji_slight_smile:
tak doufám že tohle postačí nic jiného nemám
S pozdravem dadovník
Hele hoď nám sem screen bude to mít větší váhu... Díky Fix

3rr0rCZ

Ex Builder
No... jak zatím vidím, je tady hodně důkazů proti Bidlovi ale zatím bez odpovědi od pana Wejka :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
katara má vlastní is a prachy pořád, na tom není nic extra ale zajímavý je ten hráč zendrakus, ten má na tom screenu 15 mega a ted má na serveru 0, takže kam to zmizelo? @Bidlo :p

FixBixCZ

Aktivní člen
katara má vlastní is a prachy pořád, na tom není nic extra ale zajímavý je ten hráč zendrakus, ten má na tom screenu 15 mega a ted má na serveru 0, takže kam to zmizelo? @Bidlo :emoji_stuck_out_tongue:
Wejku to bude magia jo hele wejku portni mě prosím na katary is mam podezření že byl storgallovo...

Boruvka90

Člen
Hej lidi... Jede v tom _Kettrinka, ale FixBixCZ to nechce přiznat, protože je s FixBixCZ na ostrově. Potom mi napsala že to měl být troll, ale troll to být nemohl když tam bal i wake, který si ten chat pozorně čte. Kettrina má u bidla velký utrum.

FixBixCZ

Aktivní člen
Hej lidi... Jede v tom _Kettrinka, ale FixBixCZ to nechce přiznat, protože je s FixBixCZ na ostrově. Potom mi napsala že to měl být troll, ale troll to být nemohl když tam bal i wake, který si ten chat pozorně čte. Kettrina má u bidla velký utrum.
Prosimtebe Bidla jsme trolili... ale s tim ze bidlo buguje money to nic společného nemá... Kamarade brečíš na špatném hrobě

Boruvka90

Člen
Prosimtebe Bidla jsme trolili... ale s tim ze bidlo buguje money to nic společného nemá... Kamarade brečíš na špatném hrobě
Nesměruj jenom na bidla, směruj i na kettrinu ;) A brečet budu až příjdeš, protože jak ke mně příjdeš tak se ti můžu vysmát jak si ubohý a směřuješ na jednoho čolověka ;)

FixBixCZ

Aktivní člen
Nesměruj jenom na bidla, směruj i na kettrinu :emoji_wink: A brečet budu až příjdeš, protože jak ke mně příjdeš tak se ti můžu vysmát jak si ubohý a směřuješ na jednoho čolověka :emoji_wink:
Ale kámo na tomdle příspěvku se jedná hlavně o Bidla jelikož on buguje a neurážej mě... Díky se vší láskou a úctou fixik

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.