CataClysm
Velmi známý člen
nej pvp je bez cheaterů1.8 pvp je nej :emoji_slight_smile:
nej pvp je bez cheaterů1.8 pvp je nej :emoji_slight_smile:
Nebrečnej pvp je bez cheaterů :emoji_slight_smile:
Nebreč
Všude mi to dalo knockback a nwm hacku kterej snižuje knockback takže dávej omluvunajdi mi jediný klip, kde jsi dostal normální horizontální knockback a omluvím se ti
A to tu budeš řešit furt dokola už mě to nebavíVšude mi to dalo knockback a nwm hacku kterej snižuje knockback takže dávej omluvu
Mě, ani nikoho jiného nebaví hrát s cheatery..A to tu budeš řešit furt dokola už mě to nebaví
Všude mi to dalo knockback a nwm hacku kterej snižuje knockback takže dávej omluvu
pane bože už ně vážně nebavíšStejný úhel hitu, ale rozdílný kb
Já jen dodávám důkazy na ten tvůj AK skill a navíc, ty jsi mě nebavil nikdypane bože už ně vážně nebavíš :emoji_slight_smile:
A koukal jsem a už se mi to sámé stalo u jiných hraču a ne jen u měpane bože už ně vážně nebavíš :emoji_slight_smile:
A koukal jsem a už se mi to sámé stalo u jiných hraču a ne jen u mě
A furt to tu budeš dávat nebo se smíříš s tím že si neměl pravdu a už mi na to neodepisujiJá jen dodávám důkazy na ten tvůj AK skill :emoji_slight_smile: a navíc, ty jsi mě nebavil nikdy :emoji_slight_smile:
No, já zde vidím jen důkazy, na kterých jde vše krásně vidětA furt to tu budeš dávat nebo se smíříš s tím že si neměl pravdu a už mi na to neodepisuji
Wejku já bych přidal ty mapy které tu byli před rokem, protože jich tam bylo víc než dnešních takže bych přidal pár map z minulosti a odebral pár map z přítomnostiOtázka je jasná, hlasuj pro mapu kterou chceš aby jsme odebrali. :emoji_slight_smile:
Lze udělit až 3 hlasy!