CataClysm
Velmi známý člen
nej pvp je bez cheaterů1.8 pvp je nej :emoji_slight_smile:
nej pvp je bez cheaterů1.8 pvp je nej :emoji_slight_smile:
Nebrečnej pvp je bez cheaterů :emoji_slight_smile:
Nebreč
Všude mi to dalo knockback a nwm hacku kterej snižuje knockback takže dávej omluvunajdi mi jediný klip, kde jsi dostal normální horizontální knockback a omluvím se ti
A to tu budeš řešit furt dokola už mě to nebavíVšude mi to dalo knockback a nwm hacku kterej snižuje knockback takže dávej omluvu
Mě, ani nikoho jiného nebaví hrát s cheatery..A to tu budeš řešit furt dokola už mě to nebaví
Všude mi to dalo knockback a nwm hacku kterej snižuje knockback takže dávej omluvu
pane bože už ně vážně nebavíšStejný úhel hitu, ale rozdílný kb
Já jen dodávám důkazy na ten tvůj AK skillpane bože už ně vážně nebavíš :emoji_slight_smile:
A koukal jsem a už se mi to sámé stalo u jiných hraču a ne jen u měpane bože už ně vážně nebavíš :emoji_slight_smile:
A koukal jsem a už se mi to sámé stalo u jiných hraču a ne jen u mě
A furt to tu budeš dávat nebo se smíříš s tím že si neměl pravdu a už mi na to neodepisujiJá jen dodávám důkazy na ten tvůj AK skill :emoji_slight_smile: a navíc, ty jsi mě nebavil nikdy :emoji_slight_smile:
No, já zde vidím jen důkazy, na kterých jde vše krásně vidětA furt to tu budeš dávat nebo se smíříš s tím že si neměl pravdu a už mi na to neodepisuji
Wejku já bych přidal ty mapy které tu byli před rokem, protože jich tam bylo víc než dnešních takže bych přidal pár map z minulosti a odebral pár map z přítomnostiOtázka je jasná, hlasuj pro mapu kterou chceš aby jsme odebrali. :emoji_slight_smile:
Lze udělit až 3 hlasy!