• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HappyMouseCZ

Ex Builder
Jenom nesnesu arogantní kecy od "SpexikEx" :"D
Arogantní? No nebudeme se tady hádat... Řekněme to takhle, že vaše mapa není dokonalá a že potřebuje ještě abyste na ní zapracovali, poupravili. Jinak si myslím, že vy případě ty bys neměl odpovídat takovýmhle způsobem, přece jenom se ti snažil/i poradit a toho by sis měl cenit :emoji_slight_smile:

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Arogantní? No nebudeme se tady hádat... Řekněme to takhle, že vaše mapa není dokonalá a že potřebuje ještě abyste na ní zapracovali, poupravili. Jinak si myslím, že vy případě ty bys neměl odpovídat takovýmhle způsobem, přece jenom se ti snažil/i poradit a toho by sis měl cenit :emoji_slight_smile:
Tak mi daj radu, pretože už neviem čo tam mám upraviť..

HappyMouseCZ

Ex Builder
Tak mi daj radu, pretože už neviem čo tam mám upraviť..
Asi bych upravil ostrovy kde je postel... nějak bych ho ozvláštnil zkuste tam postavit nějaký vůz, domečky nebo něco takového, to samé iron ostrov ten bych taky nějak ozvláštnil.

Kopsiq

Builder
Chválim :emoji_clap::emoji_clap::emoji_clap: Pěkná mapa, ale chce to ješte detaily atd, pořád tam něco chybí. 8/10 :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.