Voojta
✝
Samson007 udelil tvuj prispevek jako DISLIKE v prispevku BEDWARS MAPA: CANYONbacha, teď tě jde kid spamovat dislikama.
Samson007 udelil tvuj prispevek jako DISLIKE v prispevku BEDWARS MAPA: CANYONbacha, teď tě jde kid spamovat dislikama.
Já vím co by postavil !Som zvedavý keď dáva všade disliky čo by za shit postavil on :emoji_nerd:
I když nikdo nepsal nic o vesnici, tak stále se nic nemění na tom, že by se mi tam ta vesnice líbila. :emoji_slight_smile:Nikdo tu nic o vesnici nepsal. :emoji_wink: Tak si nevymýšlej.
Vesnice na mapě kde je jenom písek ? LOOOOL nehodí se tam.I když nikdo nepsal nic o vesnici, tak stále se nic nemění na tom, že by se mi tam ta vesnice líbila. :emoji_slight_smile:
V Egyptě vlastně taky nejsou žádné vesnice/města... tam je taky jenom písek.... Las Vegas vlastně taky nic není protože je to stavěné v poušti...Vesnice na mapě kde je jenom písek ? LOOOOL nehodí se tam.
Ty něco mel.Půl bloky a k tomu díry.. není nic horšího co chceš na bw mapě :emoji_disappointed_relieved:
Asi nechápeš význam "Canyon". ľutujem ťa.Půl bloky a k tomu díry.. není nic horšího co chceš na bw mapě :emoji_disappointed_relieved:
Asi nechápeš význam "Canyon". ľutujem ťa.
pce
Tady někdo nesnese konstruktivní kritikuTy něco mel.
Jenom nesnesu arogantní kecy od "SpexikEx" :"DTady někdo nesnese konstruktivní kritiku
Arogantní? No nebudeme se tady hádat... Řekněme to takhle, že vaše mapa není dokonalá a že potřebuje ještě abyste na ní zapracovali, poupravili. Jinak si myslím, že vy případě ty bys neměl odpovídat takovýmhle způsobem, přece jenom se ti snažil/i poradit a toho by sis měl cenit :emoji_slight_smile:Jenom nesnesu arogantní kecy od "SpexikEx" :"D
Tak mi daj radu, pretože už neviem čo tam mám upraviť..Arogantní? No nebudeme se tady hádat... Řekněme to takhle, že vaše mapa není dokonalá a že potřebuje ještě abyste na ní zapracovali, poupravili. Jinak si myslím, že vy případě ty bys neměl odpovídat takovýmhle způsobem, přece jenom se ti snažil/i poradit a toho by sis měl cenit :emoji_slight_smile:
Asi bych upravil ostrovy kde je postel... nějak bych ho ozvláštnil zkuste tam postavit nějaký vůz, domečky nebo něco takového, to samé iron ostrov ten bych taky nějak ozvláštnil.Tak mi daj radu, pretože už neviem čo tam mám upraviť..
Pokúsim saAsi bych upravil ostrovy kde je postel... nějak bych ho ozvláštnil zkuste tam postavit nějaký vůz, domečky nebo něco takového, to samé iron ostrov ten bych taky nějak ozvláštnil.