• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FatihAga

Velmi známý člen
Přidám taky svých pár tipů a jeden útopický sen, který se nazývá RPG server :emoji_smiley: Chybí mi už nějakou dobu pořádné minecraft RPG. Prolézám jeden cz/sk server za druhým a prostě to není ono. Pořádné skilly, zlepšování postavy, levelování, bossové, úkoly za odměny...no jo, moje útopie

Co se týče skyblocku a survivalu, tak bych dodal konečně pvp arénu a nechal udělat zas eventiště. Hráči si sice dělají svoje eventy, ale znáte to. Nevyhraje kamarád, tak se event zruší a problémy jsou na světě...
Taky marně čekám na dodělání /coinshopu a docela by se mi líbilo hodit top skyblocky do tabulek na webu
K RPG serveri sa myslím Wake nedávno vyjadroval , a zamietlo sa to.

Podle mě by bylo dobré přidat víc prestige na prison, než jenom 18. Aspon 25 prestigii by to chtělo, aby se tam hrálo hodně.
Vím, že jich je tam zatím jenom 10, ale brzy příjde 11. Celkem by jich tam mělo být 18, pokud vidím dobře v chatu na prisonu.
Ale chtěl bych aspon těch 25. Toto byl můj nápad.
-Mozkomor

FatihAga

Velmi známý člen
Podle mě by bylo dobré přidat víc prestige na prison, než jenom 18. Aspon 25 prestigii by to chtělo, aby se tam hrálo hodně.
Vím, že jich je tam zatím jenom 10, ale brzy příjde 11. Celkem by jich tam mělo být 18, pokud vidím dobře v chatu na prisonu.
Ale chtěl bych aspon těch 25. Toto byl můj nápad.
-Mozkomor
Čoskoro by mal byť prison update

Fowleyy

Kix je gay
1. Zlevnění itemů (u prodeje) ať nejsou tak bohatí
2. Možnost locknout svůj příspěvek na fóru
3. Zlepšit AC
4. Zlepšit AntiAFK (lidi afkují a kick vůbec)
5. Přidat zpátky banner builder

Naposledny upraveno:

Fowleyy

Kix je gay
Pokračování:
6. Skyblock zpět PVP
7. Wipe z penězmi na survival serverech
8.možnost propojení s discortem
9. Za vyplnění nějakého dotazníku dostat např. 100 CC
10. U SW team označit teamy stejnou barvou nicku

Naposledny upraveno:

koza37

Iluminát
Pokračování:
6. Skyblock zpět PVP
7. Wipe z penězmi na survival serverech
8.možnost propojení s discortem
9. Za vyplnění nějakého dotazníku dostat např. 100 CC
10. U SW team označit teamy stejnou barvou nicku
6., 8. a 9. skvělé nápady!!

A psal jsem je já dřív, wp

ImSamson

Velmi známý člen
Nápady:
1) zákaz multiclicků, každý týpek s AC se na to vymluví, bum, unban
2) perma ban za cheaty
3) 2. šance až po nějaké době
4) 3. šance už není
5) AT na vanille, určitě by se někdo našel, hodně lidí tam má FH a Xray
Pravda xD

PrdimHranolky

#VolímMencla
Na CraftManii už nehraju, ale měl bych taky pár nápádů.

Asi každý ví, že když se hraje nějaké to BW a nebo podobné minihry, tak hráči když dostanou na prdel, tak to je jen "pojď 1v" a podobné kecy. Problém je v tom, že musí odejít na jiný server, takže bych jim dopřál si zahrát na CM i nějaké to 1v1, čímž udělat arénu na to.

Dále přesně nevím, zda-li jsou porady. Pokuď jsou, tak by se pak na fórum mohlo napsat tzv. ZÁPIS Z RADY, aby i hráči věděli, co se děje a co se bralo.

Trošku bych zlepšil novinky, už se to tu psalo jednou, ale tím to skončilo, takže kdybys mohl Wakeu, tak každý ten měsíc napsat, co se změnilo a co je nového, ať i hráči vědí, jaké jsou nové změny.

Už jsem to psal několikrát. Každý například 3. Měsíc by mohl být velký serverový event (skyblock/survival/prison).

Na skyblocku bych zrušil /fly... S fly to neni starý dobrý skyblock. Ten to sice nebude nikdy, ale fly je hrozně OP.. A když už fly, tak buď udělat klasickej skyblock s questama, bez shopu a atd a nebo ho nějak více omezit (například: pouzití jednou za týden a nebo jiné..)

Udělat na tady na webu to samé, jak je na Discordu. A to je označení jedné celé skupiny (@Admin / @HELPER)

Pokuď není anni, tak bych se ho nebál ani přidat, jelikož to byla docela oblíbená minihra a hráči jí často hráli, sice tam bylo pár cheaterů, ale vždy se to skoro hned zabanovalo.

Přidat minihry, sice vím, ze nebyl čas, ale snad se přidá minihra, která se bude hrát a nedopadne jak některé (hráli se týden a pak je nikdo nehrál)

To je asi vše, kdyby něco dalšího, tak sem napíšu..

CataClysm

Velmi známý člen
No, vlastně bych taky mohl něco dodat...
Bedwars vyvážení. Jsou tam 2 OP zbraně. Než je vyjmenuju, řekněme si, co je to OP zbraň.

OP = Over Powered, to znamená přesílený. Nepřiměřeně silný na poměry hry (nezaměňujte se „silný“). Na poměry hry je důležité slovo. Sharpness 10 knockback 4 dia meč by byl úplně v pohodě ve hře, kde by ostatní měli Protection 10 a bojovalo by se v aréně, zatímco v našem bedwars by se člověk vybaven tímto stal nezastavitelným buldozerem.

Jak se něco může stát OP? Je asi více možností, já uvedu ty, které jsou naším případem.

1) Zbraň, která je natolik silná v jednom, či více ohledech, že se jí žádná jiná zbraň nebo strategie nevyrovná a je možné ji porazit pouze značným dovednostním rozdílem.

Do této kategorie spadá luk za 22 gold s enchanty Flame, Infinity a Punch 1. Než mě Hoodové vyhejtí, proti lukům ve hře nic nemám. Jenže enchant Punch je neslučitelný s vyvážeností hry vzhledem k jejímu charakteru. S tímto lukem se totiž dá šupnout do voidu kohokoliv takřka odkudkoliv; na mostě je člověk naprosto nahraný a na ostrově stačí 2 střely a napadený hráč ostrov v zápětí nedobrovolně opouští. Zároveň je téměř nemožné se mu přiblížit s dostačujícím zdravím na útok, jelikož punch hráče odhodí na dostatečnou vzdálenost, aby mu flame a šípy udělily dost poškození, že se dá zabít na 1-2 rány; enderperla situaci moc neřeší, stačí 1 zásah a stav je naprosto stejný). Navrch k tomu hoření znemožňuje sprint, tudíž zasadit další rány je lehčí a lehčí. Ani zeď po vzoru Trumpa tomuto nebývá obranou; když je dost bloků, jednoduše se zeď obejde a je to.

Jak to opravit? Žádná alternativa mě v tomto případě nenapadá; luk s flame se dá koupit i bez punch a zkombinovat flame s power by zase vytvořilo obdobnou situaci, v tomto případě by zase byl výstup poškození příliš velký.

2) Zbraň, která se za mnohem nižší cenu vyrovná ostatním, nebo je dokonce překoná.

Asi víte, o čem mluvím, je to klacek s knockbackem. K dostání za 4/8 bronze, a přitom se s ním v pohodě dá zabít hráč s vybavením za 10 iron a X gold. Ríkejte si, co chcete, ale toto do hry nepatří. Vyhrát hru s tím, že dáte 4/8 bronze za tyčku, 5 za krumpáč, něco dalšího za bloky a jídlo prostě není v pořádku. Zemřít s tímto vybavením není žádná ztráta a dá se to obnovit za pár vteřin. A skill k tomu tolik potřeba není, na mostě mnohdy stačí jenom jít dopředu a klikat, co to jde, případně udělat sebevraždu s ještě větší šancí shození nepřítele.

Oprava? Nahradit tyčku gold mečem pouze s Unbreaking 1 za stejnou cenu (kdyby došlo na diskuzi, rád se k tomu vyjádřím podrobněji). Proč je toto fér? Mezi základním mečem a Sharpness 1 je větší rozdíl, než mezi Sh1 a Sh2 a dále, takže se meče za iron pořád vyplatí (sh1 je pořád o dost silnější). Zato už by nešlo koupit enchant knockback pod 8 gold. Ztratil by se způsob zabíjení? Ne. Bez Kb enchantu jde pořád shodit, jen je to o dost těžší. Koupit ho by bylo stále možné, takže by šla uplatnit stejná taktika, jako s tyčkou, avšak znamenalo by to, že by shazovači museli bojovat o střed stejně, jako ostatní hráči a při jejich smrti by se nedal Knockback tak rychle obnovit, což by je nutilo zvažovat, jestli sebevražda stojí za to.

Ještě jedna drobnost: při opuštění 4x4 prostoru okolo spawnu hráč okamžitě přichází o spawnovou ochranu. Když umře a vybavený nepřítel je u home ostrova, tak se ho často stihne shodit a nemůže s tím udělat vůbec nic.

Díky za přečtení,
váš memekeeper Cata :D

Speedy11CZ

Šílený vývojář
No, vlastně bych taky mohl něco dodat...
Bedwars vyvážení. Jsou tam 2 OP zbraně. Než je vyjmenuju, řekněme si, co je to OP zbraň.

OP = Over Powered, to znamená přesílený. Nepřiměřeně silný na poměry hry (nezaměňujte se „silný“). Na poměry hry je důležité slovo. Sharpness 10 knockback 4 dia meč by byl úplně v pohodě ve hře, kde by ostatní měli Protection 10 a bojovalo by se v aréně, zatímco v našem bedwars by se člověk vybaven tímto stal nezastavitelným buldozerem.

Jak se něco může stát OP? Je asi více možností, já uvedu ty, které jsou naším případem.

1) Zbraň, která je natolik silná v jednom, či více ohledech, že se jí žádná jiná zbraň nebo strategie nevyrovná a je možné ji porazit pouze značným dovednostním rozdílem.

Do této kategorie spadá luk za 22 gold s enchanty Flame, Infinity a Punch 1. Než mě Hoodové vyhejtí, proti lukům ve hře nic nemám. Jenže enchant Punch je neslučitelný s vyvážeností hry vzhledem k jejímu charakteru. S tímto lukem se totiž dá šupnout do voidu kohokoliv takřka odkudkoliv; na mostě je člověk naprosto nahraný a na ostrově stačí 2 střely a napadený hráč ostrov v zápětí nedobrovolně opouští. Zároveň je téměř nemožné se mu přiblížit s dostačujícím zdravím na útok, jelikož punch hráče odhodí na dostatečnou vzdálenost, aby mu flame a šípy udělily dost poškození, že se dá zabít na 1-2 rány; enderperla situaci moc neřeší, stačí 1 zásah a stav je naprosto stejný). Navrch k tomu hoření znemožňuje sprint, tudíž zasadit další rány je lehčí a lehčí. Ani zeď po vzoru Trumpa tomuto nebývá obranou; když je dost bloků, jednoduše se zeď obejde a je to.

Jak to opravit? Žádná alternativa mě v tomto případě nenapadá; luk s flame se dá koupit i bez punch a zkombinovat flame s power by zase vytvořilo obdobnou situaci, v tomto případě by zase byl výstup poškození příliš velký.

2) Zbraň, která se za mnohem nižší cenu vyrovná ostatním, nebo je dokonce překoná.

Asi víte, o čem mluvím, je to klacek s knockbackem. K dostání za 4/8 bronze, a přitom se s ním v pohodě dá zabít hráč s vybavením za 10 iron a X gold. Ríkejte si, co chcete, ale toto do hry nepatří. Vyhrát hru s tím, že dáte 4/8 bronze za tyčku, 5 za krumpáč, něco dalšího za bloky a jídlo prostě není v pořádku. Zemřít s tímto vybavením není žádná ztráta a dá se to obnovit za pár vteřin. A skill k tomu tolik potřeba není, na mostě mnohdy stačí jenom jít dopředu a klikat, co to jde, případně udělat sebevraždu s ještě větší šancí shození nepřítele.

Oprava? Nahradit tyčku gold mečem pouze s Unbreaking 1 za stejnou cenu (kdyby došlo na diskuzi, rád se k tomu vyjádřím podrobněji). Proč je toto fér? Mezi základním mečem a Sharpness 1 je větší rozdíl, než mezi Sh1 a Sh2 a dále, takže se meče za iron pořád vyplatí (sh1 je pořád o dost silnější). Zato už by nešlo koupit enchant knockback pod 8 gold. Ztratil by se způsob zabíjení? Ne. Bez Kb enchantu jde pořád shodit, jen je to o dost těžší. Koupit ho by bylo stále možné, takže by šla uplatnit stejná taktika, jako s tyčkou, avšak znamenalo by to, že by shazovači museli bojovat o střed stejně, jako ostatní hráči a při jejich smrti by se nedal Knockback tak rychle obnovit, což by je nutilo zvažovat, jestli sebevražda stojí za to.

Ještě jedna drobnost: při opuštění 4x4 prostoru okolo spawnu hráč okamžitě přichází o spawnovou ochranu. Když umře a vybavený nepřítel je u home ostrova, tak se ho často stihne shodit a nemůže s tím udělat vůbec nic.

Díky za přečtení,
váš memekeeper Cata :emoji_smiley:
Velice souhlasím, lépe to napsat nešlo :cookie:

koza37

Iluminát
Myslím, že by se kvůli stížnostem (viz. crowley nebo jak se jmenuje), mělo udělat pravidlo - něco jako: Hráč je povinen dodržovat morální zásady serveru.

(morální zásady = v zákoníku to není přesně dáno, bere se jako zásada, jež je brána většinou společnosti, takže tam patří např. upozornit hráče na vadnou res atp.)

Vecktus

Aktivní člen
Ja by som chcel kitpvp...
Miluji pvp
A určite by to bolo často navštevované!
Prosím abych to naozaj Waku vytvoril
Je lahké arénu založiť...
Je láhke ju postaviť

Speedy11CZ

Šílený vývojář
Ja by som chcel kitpvp...
Miluji pvp
A určite by to bolo často navštevované!
Prosím abych to naozaj Waku vytvoril
Je lahké arénu založiť...
Je láhke ju postaviť
Já chci poníka
rad bych na nem jezdil
wake mi ho koupi
KITPVP už se řešilo a ne, nebude

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No.. takže jsem si vše prošel, předem bych chtěl všem poděkovat za nápady. Dost jsem si jich napsal, takže vůbec nevím komu tu odměnu dát. :emoji_joy::emoji_joy: Samozřejmě nejde všechno přidat, někde jsme limitovaný, ale ve většině případů ne.

Zde je seznam, co jsem si vypsal. Předem dodávám, že se to bude všechno přidávat postupně a klidně to u některých může trvat i půl roku.. znáte to. Za tu dobu se může situace ještě 700x změnit. :D

todo1.png

todo2.png

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.