• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Ahoj,
I kdyby to šlo, je to nepraktické, složité a chtěl by to každý.

Detektor

Ugly_Thug

Velmi známý člen
Ja to chcem len jednorázovo jeden plot :D A je to praktické tým že na cr1 je 10 ľudí a na cr2 100+ a ja staviam už asi dva roky jeden plot na cr1 lenže cr2 je omnoho zaujímavejšia :D

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Ja to chcem len jednorázovo jeden plot :emoji_smiley: A je to praktické tým že na cr1 je 10 ľudí a na cr2 100+ a ja staviam už asi dva roky jeden plot na cr1 lenže cr2 je omnoho zaujímavejšia :emoji_smiley:
Nojo, ty to chceš jednou, pak to bude chtít další a pak další, další a tak dále. Chápeš ne? Spíš bych si tyhle věci domlouval třeba v SZ s wakem, protože AT nejspíše na tyhle věci vůbec nemá práva :)

Ugly_Thug

Velmi známý člen
Nojo, ty to chceš jednou, pak to bude chtít další a pak další, další a tak dále. Chápeš ne? Spíš bych si tyhle věci domlouval třeba v SZ s wakem, protože AT nejspíše na tyhle věci vůbec nemá práva :emoji_slight_smile:
Hej toto je off-topic a len sa pýtam na vaše názory názory adminov a tak či to je vôbec možné :D Nejdem hneď písať wejkovi aby mi prekopíroval plot len som sa chcel informovať :) Zrejme si to zle pochopil

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Hej toto je off-topic a len sa pýtam na vaše názory názory adminov a tak či to je vôbec možné :emoji_smiley: Nejdem hneď písať wejkovi aby mi prekopíroval plot len som sa chcel informovať :emoji_slight_smile: Zrejme si to zle pochopil
Promiň, ale kdyby jsi mu napsal hned, tak se dozvíš jasnou odpověď a nemusíš kvůli tomu zakládat spešl téma na názory, jestli to jde nebo ne, když to ví jen určitá skupina (osoba). Můj názor...

Detektor

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.