Nojo, ty to chceš jednou, pak to bude chtít další a pak další, další a tak dále. Chápeš ne? Spíš bych si tyhle věci domlouval třeba v SZ s wakem, protože AT nejspíše na tyhle věci vůbec nemá právaJa to chcem len jednorázovo jeden plot :emoji_smiley: A je to praktické tým že na cr1 je 10 ľudí a na cr2 100+ a ja staviam už asi dva roky jeden plot na cr1 lenže cr2 je omnoho zaujímavejšia :emoji_smiley:
Hej toto je off-topic a len sa pýtam na vaše názory názory adminov a tak či to je vôbec možné Nejdem hneď písať wejkovi aby mi prekopíroval plot len som sa chcel informovať Zrejme si to zle pochopilNojo, ty to chceš jednou, pak to bude chtít další a pak další, další a tak dále. Chápeš ne? Spíš bych si tyhle věci domlouval třeba v SZ s wakem, protože AT nejspíše na tyhle věci vůbec nemá práva :emoji_slight_smile:
Promiň, ale kdyby jsi mu napsal hned, tak se dozvíš jasnou odpověď a nemusíš kvůli tomu zakládat spešl téma na názory, jestli to jde nebo ne, když to ví jen určitá skupina (osoba). Můj názor...Hej toto je off-topic a len sa pýtam na vaše názory názory adminov a tak či to je vôbec možné :emoji_smiley: Nejdem hneď písať wejkovi aby mi prekopíroval plot len som sa chcel informovať :emoji_slight_smile: Zrejme si to zle pochopil
Já někde psal, že nemůže? Jen ti dávám logickou myšlenku, tohle je akorát nahrabávání příspěvků...Sorry jako ale na off-topic môže napísať kto chce čo chce