• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
No je pravda, že se Windows 10 dá používat legálně bezplatně, když se spokojíš, že v rohu budeš mít "Aktivujte systém Windows" a nebudeš mít možnost měnit tapetu..
Krutá pravda. Mám Win 7 a nehorázdně mě to sere. Hlavně to s tou tapetou a také, že každých 5 min vyskočí okénko "Aktivovace" a minimalizuje to úplně vše. :emoji_expressionless:

_SlimikCs_

Aktivní člen
Krutá pravda. Mám Win 7 a nehorázdně mě to sere. Hlavně to s tou tapetou a také, že každých 5 min vyskočí okénko "Aktivovace" a minimalizuje to úplně vše. :emoji_expressionless:
Mam win 8.0 a nemuzu ho aktualizovat a furt mi cez celej monitor vyskakuje prub baterie se vybiji a vse to minimalizuje :/

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Wow, co je na tom, že doma mám Mac a MacBook Air? :emoji_smiley: + programuji plugin do MC? :emoji_smiley:
Já mám v hlavě mozek a taky se s tím nevytahuju :D Však v pořádku, dělej si co potřebuješ a co tě baví, to já neřeším :D nemusíš to sem psát :D Jen tomu nějak moc rozumíš, né jako my, ta "nižší" vrtsva chápeš

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.