Krutá pravda. Mám Win 7 a nehorázdně mě to sere. Hlavně to s tou tapetou a také, že každých 5 min vyskočí okénko "Aktivovace" a minimalizuje to úplně vše. :emoji_expressionless:No je pravda, že se Windows 10 dá používat legálně bezplatně, když se spokojíš, že v rohu budeš mít "Aktivujte systém Windows" a nebudeš mít možnost měnit tapetu..
Myslis W10s?No je pravda, že se Windows 10 dá používat legálně bezplatně, když se spokojíš, že v rohu budeš mít "Aktivujte systém Windows" a nebudeš mít možnost měnit tapetu..
Mam win 8.0 a nemuzu ho aktualizovat a furt mi cez celej monitor vyskakuje prub baterie se vybiji a vse to minimalizuje :/Krutá pravda. Mám Win 7 a nehorázdně mě to sere. Hlavně to s tou tapetou a také, že každých 5 min vyskočí okénko "Aktivovace" a minimalizuje to úplně vše. :emoji_expressionless:
Windows 10 S neberu jako plnohodnotný systémMyslis W10s?
No jasne protoze- Windows 10 Senior xDWindows 10 S neberu jako plnohodnotný systém :emoji_smiley:
To si fakt myslíš, že Mac používá Linux?Budeš hrát kostičky na Macu jo? :emoji_smiley: :emoji_smiley:
Jo on psal Linux aha :ddd sori jako, četl jsem že to chce na jablíčko lásko, omluf mě, dík dík lovískuju těTo si fakt myslíš, že Mac používá Linux?
Na Macu se neinstaluje Java konzolí..Jo on psal Linux aha :ddd sori jako, četl jsem že to chce na jablíčko lásko, omluf mě, dík dík lovískuju tě
Další IT autista :dNa Macu se neinstaluje Java konzolí..
Wow, co je na tom, že doma mám Mac a MacBook Air? + programuji plugin do MC?Další IT autista :d
Já mám v hlavě mozek a taky se s tím nevytahuju Však v pořádku, dělej si co potřebuješ a co tě baví, to já neřeším nemusíš to sem psát Jen tomu nějak moc rozumíš, né jako my, ta "nižší" vrtsva chápešWow, co je na tom, že doma mám Mac a MacBook Air? :emoji_smiley: + programuji plugin do MC? :emoji_smiley: