MrRitchi
Člen
Čus! Všichni mě dobře znáte, jsem to já, MrRitchi! Dnes jsem se rozhodl uspořádat takový eventík...
Zde jsou ty nejpravděpodobnější otázky:
O co se hraje?
1.Místo: Hlava Rewiiho a Liturkeyho
2.Místo: Hlava Rewiiho a Krocana (Ne Liturkeyho)
3.Místo: 2 VK
Co musím pro vítězství udělat?
To je snadné. Toto je něco jako kopírajt Letního Skyblock Eventu, až na to, že ho pořádám já. Takže aby jste získali odměnu, postavte něco na téma: MrRitchi a já (tím myslím vás, ne MrRitchiho a mně ). Zní to divně, ale event je celý divný sám o sobě takže...
Jaká jsou pravidla?
1. Nestavte nic 18+!
2. Nestavte nic, co nemá se mnou nic společného! (Event je totiž o mně, takže víte, jak to myslím)
3. A-Team má povoleno hrát, ale nesmí se zvýhodňovat (např. používání World Editu)
4. Prosím, nestavte nic negativního (např. mně, jak vás kopu do hlavy, to by nebylo pěkné... )
Co musím udělat, abych se zapojil do eventu?
To je snadné, do komentářů tohoto příspěvku napište následující:
Máte čas od 28.6. do 4.7. Poté 5.7. až 6.7. se podívám na váš výkon a 7.7. napíšu výsledky.
ALE POZOR!
V případě že se ale zapojí méně než 5 lidí, nebo vůbec nikdo, tak se Event zruší a všechny odměny si nechám já... :I
Berte to na vědomí, jestli chcete odměny. To je vše, čusan!
Zde jsou ty nejpravděpodobnější otázky:
O co se hraje?
1.Místo: Hlava Rewiiho a Liturkeyho
2.Místo: Hlava Rewiiho a Krocana (Ne Liturkeyho)
3.Místo: 2 VK
Co musím pro vítězství udělat?
To je snadné. Toto je něco jako kopírajt Letního Skyblock Eventu, až na to, že ho pořádám já. Takže aby jste získali odměnu, postavte něco na téma: MrRitchi a já (tím myslím vás, ne MrRitchiho a mně ). Zní to divně, ale event je celý divný sám o sobě takže...
Jaká jsou pravidla?
1. Nestavte nic 18+!
2. Nestavte nic, co nemá se mnou nic společného! (Event je totiž o mně, takže víte, jak to myslím)
3. A-Team má povoleno hrát, ale nesmí se zvýhodňovat (např. používání World Editu)
4. Prosím, nestavte nic negativního (např. mně, jak vás kopu do hlavy, to by nebylo pěkné... )
Co musím udělat, abych se zapojil do eventu?
To je snadné, do komentářů tohoto příspěvku napište následující:
- Vaše jméno v MC (např. BobrMaster3612)
- Kdo vlastní is, na kterém jste stavěli (odměnu totiž dostane Majitel isu)
- Sem napište, co chcete, mě je to jedno, není to povinné.
Máte čas od 28.6. do 4.7. Poté 5.7. až 6.7. se podívám na váš výkon a 7.7. napíšu výsledky.
ALE POZOR!
V případě že se ale zapojí méně než 5 lidí, nebo vůbec nikdo, tak se Event zruší a všechny odměny si nechám já... :I
Berte to na vědomí, jestli chcete odměny. To je vše, čusan!