• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRitchi

Člen
Čus! Tak jsem zijstil, že jsem dostal perma ban ;( To je celkem smutné, já vím.
Každopádně jsem se rozhodl, že vám budu dělat profilofky. Počítám s tím, že moc lidí to nebude chtít, no ale neva...

Takže aby jste získali profilovku, napište do komentářů následující:
1. Nick v MC
2. Obličej (např. :D)
3. Měl bych dostat unban?
4. Mějte trpělivost, já ji měl taky s tím banem na týden :p

T

TakiAri

Návštěvník
Nelituj se pls. Je to otravné..
Co takhle, kdyby jsi na chvíli zalezl, zpytoval svědomí a za čtvrt roku přitáhl s žádostí o UB?
A co se těch 'profilovek' týče, trest ti to nějak nezlehčí.. Btw, nějaké ukázky tvé tvorby?

_yyySepii

Antichr†st
Nu, pokud sem nehodíš žádný "art showcase", tak ti to budu moct hodit do off-topicu, protože se o žádný art-showcase jednat nebude.

A pokud se můžu vyjádřit k věci, co se týče tvého banu (jelikož jsem tu možnost ještě neměl).
Ban jsi dostal zcela oprávněně. Nejdříve jsi rozgriefoval a okradl ostrov jednomu hráči a následně vyhrožoval jak AT, tak i jemu. V tvém velice "tvrdém" příspěvku jsi se přiznal i ke trollingu ATeamu + lhaní, takže můžeš být rád, že jsi tu permu neschytal hned.
Následně jsi obcházel ban, k čemuž viditelně máme přístup přes příkazy, takže tam není co zapírat. Navíc, jeden z helperů nám potvrdil tvůj zaznamenaný výskyt na serveru s tím, že jsi měl v zájmu se ptát na otázky ohledně tvého banu.

Interminer

Aktivní člen
Čus! Tak jsem zijstil, že jsem dostal perma ban :emoji_confused: To je celkem smutné, já vím.
Každopádně jsem se rozhodl, že vám budu dělat profilofky. Počítám s tím, že moc lidí to nebude chtít, no ale neva...

1. Nick v MC
2. Obličej (např. :emoji_smiley:)
4. Mějte trpělivost, já ji měl taky s tím banem na týden :emoji_stuck_out_tongue:
Promiň že ti kazim tu radost, ale @RikosákCZLP99 tě už předběhl a narozdíl od tebe aspoň nějaký má :emoji_stuck_out_tongue:
https://craftmania.cz/tema/profilovky-ala-rikos99-v-2-0.25108/

MrRitchi

Člen
Proč se vše točí kolem toho banu? Já jsem s tím v pohodě, nepůjdu brečet do kouta... Jen chci vědět váš názor, ani já sám nechápu, jak to, že jsem dostal ban, takže už o tom prosím nechci mluvit, ok? :emoji_neutral_face:
A co se té ukázky týče:
My Face.jpg
Takže už mi prosím s tím banem dejte pokoj, já za nic nemůžu.

RikosákCZLP99

| •~• Hašlerkovej King •~• |
Proč se vše točí kolem toho banu? Já jsem s tím v pohodě, nepůjdu brečet do kouta... Jen chci vědět váš názor, ani já sám nechápu, jak to, že jsem dostal ban, takže už o tom prosím nechci mluvit, ok? :emoji_neutral_face:
A co se té ukázky týče:
View attachment 37069
V jakém programu si to dělal? .-. V malování? :I

Interminer

Aktivní člen
A co se té ukázky týče:
View attachment 37069
1) Malování.exe?
2) já o banu VŮBEC nic neřekl!
3) kup si pořádný kvalitní program na kreslení nebo zalez zpátky do bažin :D
4) důvod banu zmínil @_yyySepii takže nedělej že o ničem nevíš.

PS. Nikdo nechce obrázky z malování v rozlišení 5x5 pixelů :D

RikosákCZLP99

| •~• Hašlerkovej King •~• |
Já ty profilovky dělám v programu který je zdarma na internetu ke stažení ale už s ním docela umím protože s ním pracuju cca půl roku :emoji_wink:

MrRitchi

Člen
1) Malování.exe?
2) já o banu VŮBEC nic neřekl!
3) kup si pořádný kvalitní program na kreslení nebo zalez zpátky do bažin :emoji_smiley:
4) důvod banu zmínil @_yyySepii takže nedělej že o ničem nevíš.

PS. Nikdo nechce obrázky z malování v rozlišení 5x5 pixelů :emoji_smiley:
1) Nn, paint.net
2) Kdo říkal že mluvím pouze o tobě?
3) paint.net je celkem kvalitní, takže do bažiny nejdu :emoji_expressionless:
4) nedělám že o ničem nevím, já vidím ten důvod banu, ale jak už jsem říkal Kubrastigovi, 2.7. (datum banu na týden) až 4.7. jsem stavěl pár věcí pro CraftMánii jako omluvu za to, co se stalo a 5.7. až 7.7. jsem byl na dovolené a ban jsem dostal 6.7. A jestli mi nevěříš, pošlu obrázky staveb...
P.P.S: Netušil jsem že to má takové rozlišení, jestli to vadí, tak sorry :emoji_disappointed_relieved:

Interminer

Aktivní člen
1) Nn, paint.net
2) Kdo říkal že mluvím pouze o tobě?
3) paint.net je celkem kvalitní, takže do bažiny nejdu :emoji_expressionless:
4) nedělám že o ničem nevím, já vidím ten důvod banu, ale jak už jsem říkal Kubrastigovi, 2.7. (datum banu na týden) až 4.7. jsem stavěl pár věcí pro CraftMánii jako omluvu za to, co se stalo a 5.7. až 7.7. jsem byl na dovolené a ban jsem dostal 6.7. A jestli mi nevěříš, pošlu obrázky staveb...
P.P.S: Netušil jsem že to má takové rozlišení, jestli to vadí, tak sorry :emoji_disappointed_relieved:
Se podivej jak je to rozmazaný a křivý xD
A to s tim paint. Net to vypadá "opravdu kvalitně" těch reklam a tlačítek donate :D mé oči pláčou :/ A taky žádnej pořádnej vzhled :D
A když něco děláš mělo by to být aspoň v HD!

Interminer

Aktivní člen
Myslím že jsme si tu už řekli že jeho obrázky stojí za bačkoru jelikož nepoužil dostatečně kvalitní program, tudíž bych doporučil toto téma zamknout.

Děkuji, vás Inteminer :emoji_slight_smile:

lyfe

anarchic
Myslím že jsme si tu už řekli že jeho obrázky stojí za bačkoru jelikož nepoužil dostatečně kvalitní program, tudíž bych doporučil toto téma zamknout.

Udělej si vlastní obrázek, když tu tak pyskuješ. Uvidíme kdo bude mít lepší...jestli ty, nebo Ritchi. On se aspoň snaží, ovšem jediné co tu děláš ty, je to, že ho jenom urážíš a chceš aby jsme to lockli.

Naposledny upraveno:

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki

Že se to nelíbí tobě a nějáký sebrance, neznamená, že se to musí hned zamykat. Udělej si na to svůj názor, a pokud se ti to nelíbí, tak mlč.
Se podivej jak je to rozmazaný a křivý xD
A to s tim paint. Net to vypadá "opravdu kvalitně" těch reklam a tlačítek donate :emoji_smiley: mé oči pláčou :emoji_smirk: A taky žádnej pořádnej vzhled :emoji_smiley:
A když něco děláš mělo by to být aspoň v HD!
Víš, třeba profilovky dělá poprvé, nemusíš tu do něj hned takhle hnusně valit, třeba mu to říct v klidu a neshazovat ho, a to, čeho si od tebe na fórku za poslední dobu všímám se už dá popsat i jako PostHunting (dle mého názoru).
Ale od tebe vypadají úžasně, od něho je to jak z malování xD
Je rozdíl mezi člověkem který s nějákým takovým programem pracuje půl roku, a tím, co s tím právě začíná.
Čus! Tak jsem zijstil, že jsem dostal perma ban :emoji_confused: To je celkem smutné, já vím.

1. Nick v MC
2. Obličej (např. :emoji_smiley:)
4. Mějte trpělivost, já ji měl taky s tím banem na týden :emoji_stuck_out_tongue:
Jo a podle mě nedává smysl zapojovat do tvého příspěvku o vytváření profilovky ve formuláři aby lidi napsali jestli bys měl dostat unban, kór když někteří tě ani nemusí znát, a nemusí ani vědět co jsi udělal. Ovšem to tu již Sepii objasnil, původně jsem také nevěděl za co jsi ban dostal. A taková rada, šéfe, jestli chceš unban, tak si počkej měsíc-dva, a potom si požádej o UnBan, pokud bude vidět že tě opravdu mrzí co jsi udělal a slíbíš že už to nikdy víc neuděláš, tak ti podle mě AT odpustí, a nebo ti trest zkrátí. Neříkám to však s jistotou, ale hodně štěstí s unbanem.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.