MrRitchi
Člen
Je to pouze dekorace, nenutím lidi, aby mě někdo hugglenul :emoji_expressionless:@MrRitchi a vůbec se nedivím že tě nikdo nehugglenul xD
Ten program mám cca rok, ale z profilovkama doopravdy začínám :emoji_stuck_out_tongue:Je rozdíl mezi člověkem který s nějákým takovým programem pracuje půl roku, a tím, co s tím právě začíná.
Tak za 1) Nenutím lidi aby mi na to odpovídali, měl jsem tam asi dodat ,,nepovinné''Jo a podle mě nedává smysl zapojovat do tvého příspěvku o vytváření profilovky ve formuláři aby lidi napsali jestli bys měl dostat unban, kór když někteří tě ani nemusí znát, a nemusí ani vědět co jsi udělal. Ovšem to tu již Sepii objasnil, původně jsem také nevěděl za co jsi ban dostal. A taková rada, šéfe, jestli chceš unban, tak si počkej měsíc-dva, a potom si požádej o UnBan, pokud bude vidět že tě opravdu mrzí co jsi udělal a slíbíš že už to nikdy víc neuděláš, tak ti podle mě AT odpustí, a nebo ti trest zkrátí. Neříkám to však s jistotou, ale hodně štěstí s unbanem.
2) Zná mě hodně lidí, né všichni mě ale mají za kámoše
3) Tohle už mi radil i jiný hráč, no a vsadím se, že A-Team mi prostě nebude chtít odpustit
4) Ano, je mi líto toho co jsem udělal, ale né toho, za co jsem dostal perma ban, protože mi A-Team nevěří