• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRitchi

Člen
@MrRitchi a vůbec se nedivím že tě nikdo nehugglenul xD
Je to pouze dekorace, nenutím lidi, aby mě někdo hugglenul :emoji_expressionless:

Je rozdíl mezi člověkem který s nějákým takovým programem pracuje půl roku, a tím, co s tím právě začíná.
Ten program mám cca rok, ale z profilovkama doopravdy začínám :emoji_stuck_out_tongue:

Jo a podle mě nedává smysl zapojovat do tvého příspěvku o vytváření profilovky ve formuláři aby lidi napsali jestli bys měl dostat unban, kór když někteří tě ani nemusí znát, a nemusí ani vědět co jsi udělal. Ovšem to tu již Sepii objasnil, původně jsem také nevěděl za co jsi ban dostal. A taková rada, šéfe, jestli chceš unban, tak si počkej měsíc-dva, a potom si požádej o UnBan, pokud bude vidět že tě opravdu mrzí co jsi udělal a slíbíš že už to nikdy víc neuděláš, tak ti podle mě AT odpustí, a nebo ti trest zkrátí. Neříkám to však s jistotou, ale hodně štěstí s unbanem.
Tak za 1) Nenutím lidi aby mi na to odpovídali, měl jsem tam asi dodat ,,nepovinné''
2) Zná mě hodně lidí, né všichni mě ale mají za kámoše
3) Tohle už mi radil i jiný hráč, no a vsadím se, že A-Team mi prostě nebude chtít odpustit
4) Ano, je mi líto toho co jsem udělal, ale né toho, za co jsem dostal perma ban, protože mi A-Team nevěří

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Je to pouze dekorace, nenutím lidi, aby mě někdo hugglenul :emoji_expressionless:

Ten program mám cca rok, ale z profilovkama doopravdy začínám :emoji_stuck_out_tongue:

Tak za 1) Nenutím lidi aby mi na to odpovídali, měl jsem tam asi dodat ,,nepovinné''
2) Zná mě hodně lidí, né všichni mě ale mají za kámoše
3) Tohle už mi radil i jiný hráč, no a vsadím se, že A-Team mi prostě nebude chtít odpustit
4) Ano, je mi líto toho co jsem udělal, ale né toho, za co jsem dostal perma ban, protože mi A-Team nevěří
Za 1. Měl jsi to tam dát, nečtu myšlenky abych věděl, že jsi to myslel jako "nepovinné"
Za 2. A já třeba na CM trávím docela dost času, a zde na webu ještě více, avšak teď o tobě slyším poprvé.
Za 3. Odpustí ti, pokud projevíš opravdovou lítost nad tím, co jsi spáchal, a počkáš si. Já tu mám také temnou minulost, ale dostal jsem šanci a změnil jsem se. Kdyby jsi mě viděl teď a také když jsem začínal, ani ve snu by tě nenapadlo že je to jedna stejná osoba.

MrRitchi

Člen
Za 1. Měl jsi to tam dát, nečtu myšlenky abych věděl, že jsi to myslel jako "nepovinné"
Za 2. A já třeba na CM trávím docela dost času, a zde na webu ještě více, avšak teď o tobě slyším poprvé.
Za 3. Odpustí ti, pokud projevíš opravdovou lítost nad tím, co jsi spáchal, a počkáš si. Já tu mám také temnou minulost, ale dostal jsem šanci a změnil jsem se. Kdyby jsi mě viděl teď a také když jsem začínal, ani ve snu by tě nenapadlo že je to jedna stejná osoba.
Ok, díky za vysvětlení, ale ještě jsi mi neodpověděl na to ,,šéfe'' :D

Interminer

Aktivní člen
  • Udělej si vlastní obrázek, když tu tak pyskuješ. Uvidíme kdo bude mít lepší...jestli ty, nebo Ritchi. On se aspoň snaží, ovšem jediné co tu děláš ty, je to, že ho jenom urážíš a chceš aby jsme to lockli.
    Tak to udělám dobře.......

iTzKac

Admin
Admin
Když se to někomu nelíbí, tak ať to nekomentuje ne? Nikoho nezajímá váš dětskej názor :emoji_innocent:

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Když se to někomu nelíbí, tak ať to nekomentuje ne? Nikoho nezajímá váš dětskej názor :emoji_innocent:
Někoho třeba ano, každý má právo projevit svůj názor, takže i kdyby to nikoho nezajímalo, může zde svůj názor projevit. Mě třeba názory ostatních lidí zajímají, respektuji jejich právo na vlastní názor a neposílám je někam jen kvůli tomu, že mají jiný názor.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.