• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
getdown.png

Tak a je to konečně tady, konečně nová minihra! Začátek velkých začátků! :D

Základní informace
No myslím si, že tuto minihru nemusím nijak představovat - zná ji každý 1. hráč Minecraftu. Ovšem pro ty, co ne ví o co v této minihře jde, tak vám to teď vysvětlím.

Na začátku hry jsou vybrány 3 mapy podle hráčů, poté se na těchto třech mapách hraje. Hlavní úkol si musíš stanovit sám, buď budeš shazovat hráče nebo sbírat Coin Blocky, nebo prostě se pokusíš doskákat jako první na "dno" mapy. Samozřejmě v této minihře je PvP i během hry, takže jak jsem psal, může tě kdokoliv shodit. Na mapě jsou také Lucky Blocky, někdy Unlucky - skočíš na ně a zjistíš, co dostaneš!
Po dokončení skákání třech map, mají hráči 60 vteřin čas na nákup výzbroje za coiny, které získali během skákání na třech předešlých mapách. Se svojí výzbrojí se poté utkáte v PVP. Vítěz bere vše! :D

Mapy
Zde musím hlavně poděkovat jedné osobě a tou je @Flafy_ jelikož bez této osoby by do dneška nebyly mapy, nebyla by tedy ani minihra.

Aktuálně je na GetDown 9 map, v pozdější fázi bude i více chce to ale čas... že! Zde je menší ukázka mapy Mushroom.

2017-07-14_00.09.43.png

Ranky
Na GetDown jsou také ranky, pokuď jsi hrál/a DrawIt tak je znáš. Za hraní/výhry získáváš body a díky nim máš i lepší rank!​
  • Novacek -> od 0 bodů​
  • Junior -> od 100 bodů​
  • Killer -> od 400 bodů​
  • Tank -> od 1000 bodů​
  • Immortal -> od 2000 bodů​
  • Overkiller -> od 4000 bodů​
  • Arnold -> od 7000 bodů​
Odměny
Za každou výhru, kill, dokončenou mapu, odehranou mapu, zabití v pvp a smrt v pvp atd. Získáváš body + CraftCoiny.
  • Výhra -> 30 CC
  • Kill v PVP -> 7 CC
  • Kill (shození) -> 2 CC
  • Výhra na mapě 15 CC
MiniGames Shop
Toto je novinka na Arcade lobby, s přicházejícím updatem všech Arcade her na 1.11 projdou velkým updatem oprav a také vylepšení. Kvůli tomu je tady jako první na Arcade shop. Samozřejmě, že později bude i na SkyWars a BedWars.

Co bude obsahovat? No samozřejmě, že kity nebo-li "perks". Vše je a bude zakoupitelné za CraftCoiny. Jelikož první minihrou (Arcade) na 1.11 je právě GetDown, již nyní tam najdeš k nákupu 4 kity.

arcadeshop.png

Tak hurá skákat! Příště se uvidíme, třeba u Lobby Mega updatu?
Nebo nové minihře? Kdo ví...

beSmart.png

Komentáře

Status
zná ji každý 1. hráč Minecraftu
:feelsBad:

jdu na to
Tak ne tak tam nikdo neni
Zkoušel jsem, nic jsem nevyhral. Ale tu o to nejde. Mapy se mi líbí. WOOW! Nová MiniHra xD.Mám co gemblit a to je hlavní díky všem za práci na tomhle. ;D
Iba by som pridal, že keď skončí PvP, kickne nás to a skončíme so "Server closed". Chybyčka se vloudila.

Naposledny upraveno:
Intermine na US servery nejdu... Na CM hraju minihry kvůli tomu že to má nějáký účel aspoň a to tedy štřím CC :) Na serverech kde jsou jen minihry mě to nebaví.. :D

TEST

Žádný uživatel není online.
Status