• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Jakože, clap clap :emoji_clap::emoji_clap:.

Jestli sis nevšimnul tak za to ostantní dostanou trestné body a ty si z toho ještě uděláš srandu.

Myslel jsem si, že každý, kdo je v AT má rozum a asi mu dojde, že by neměl používat tresty na ostatní v AT (Když to funguje).
Pak někdo z nás má mít respekt a neporušovat pravidla když my v AT se nedokážeme ani navzájem chápat.

Ik, ik... Flafy ale flafy to byla sranda, všichni jsme se zasmáli..
Jsme část která reprezentuje server a od toho se odvíjí kvalita AT. Chtěl jsem ti to napsat i do AT chatu, ale když si to dal sem na forum.
Příště si rozmysli, co dáš na forum a jaké to může mít následky.

Dle mého, aby to bylo spravedlivé, tak by jste měli dostat trest stejně, jako ti co udělali to stejné a dostali trest. (@MrWakeCZ, @_yyySepii)

Neberte to zle, ale tohle mi fakt jako sranda nepřijde. :emoji_rolling_eyes:
Have a nice day,
Flafy.

Gangyy_

Josef Vejs

Jestli sis nevšimnul tak za to ostantní dostanou trestné body a ty si z toho ještě uděláš srandu.

Myslel jsem si, že každý, kdo je v AT má rozum a asi mu dojde, že by neměl používat tresty na ostatní v AT (Když to funguje).
Pak někdo z nás má mít respekt a neporušovat pravidla když my v AT se nedokážeme ani navzájem chápat.

Jsme část která reprezentuje server a od toho se odvíjí kvalita AT. Chtěl jsem ti to napsat i do AT chatu, ale když si to dal sem na forum.

Dle mého, aby to bylo spravedlivé, tak by jste měli dostat trest stejně, jako ti co udělali to stejné a dostali trest. (@MrWakeCZ, @_yyySepii)

Have a nice day,
Flafy.
Něco k zamyšlení :emoji_thinking::emoji_penguin:
EDIT: Né jako moje videa xd

Dykol

Odpadlík

Have a nice day,
Flafy.
Já za to jakýkoliv trest příjmu, mně to problém nedělá. Víš jak to celè vzniklo? Ne. Tak ti to řeknu. Tadik se mě ptal odkud jsem, napíšu z Ostravy. Pak kde teď žiju, napíšu z Ostravy, to bylo v AT chatu. Pak to chci napsat do allu, pro zasmání. Najednou vidím, že mám perma mute. Dobrý ne? Tak jsem si ho zrušil a dal jsem malý tempban na 1 minutu, který jsem mu stejnak po 45 sekundách zrušil. Nevím jestli jen ty, ale ostatní členové AT z toho měli srandu stejně jako ty, musíš na to nahlíżet s humorem. Toto se tu dělalo i za dob tvého hlavního adminování a pokud vím, nic se nikomu nestalo. Mohu zmínit například to, jak dal Misery Nurtovi Ještě jak byl helper ban na 5 minut za provokaci nebo cosi. Říkej si co Chceš, ale bylo to ze srandy a nemám v plánu s tímto pokračovat :emoji_wink:

Naposledny upraveno:

kapr20

rybiška

Have a nice day,
Flafy.
Tady nic jiného než souhlasit nemůžu... Když dělate blbosti v AT a ještě se tím chlubit? Není to už nějak moc divné? Reprezentace serveru jak má být...Může se stát překlik že někdo hodi špatný příkaz nebo přeskočí jméno ale hned pomsta ? Dětinské a měli by přijít tresty jak psal flafy...

@Dykol Brát tempbany s humorem ? Hráči vidí do banlistu a taky si můžou myslet, že AT tresta jen tak forfun... Když máte tolik nenergie zkuste lépe pokrýt server a někdy dolézt i na survival než aby jste seděli ve 3-4 na skyblocku...

Dykol

Odpadlík
Tady nic jiného než souhlasit nemůžu... Když dělate blbosti v AT a ještě se tím chlubit? Není to už nějak moc divné? Reprezentace serveru jak má být...Může se stát překlik že někdo hodi špatný příkaz nebo přeskočí jméno ale hned pomsta ? Dětinské a měli by přijít tresty jak psal flafy...

@Dykol Brát tempbany s humorem ? Hráči vidí do banlistu a taky si můžou myslet, že AT tresta jen tak forfun... Když máte tolik nenergie zkuste lépe pokrýt server a někdy dolézt i na survival než aby jste seděli ve 3-4 na skyblocku...
To jeho mute zrovna omylem nebylo. Bylo více než správné. A tresty jsme oba dostali, oba máme po dvou bodech na trellu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.