• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Nechápu toho, kdo to musí řešit a dělat z toho hroznej problém. :emoji_astonished:

Nejhorší na tom celým je to, že je to trapný a nikdo se tomu nezasměje. :emoji_smiley: Je mi líto těch, který i z největšího bullshitu musí udělat scénu...

Krosta8

Prostě Keighto
Přesně jak psal Bob.
Pokud by se to mělo brát nějak extra vážně, tak se sem vyjádří přímo Wejk. Body za "blbost" dostali, protože jak se říká "za blbost se platí". Já si myslím, že víc by se to nijak hrotit nemuselo.

Pamatuji si, jak se to dříve hrozně řešilo, ale mělo to důvod, protože to udělal jeden bývalý helper (nyní admin) a to bylo trochu "jiné kafe".

To, že to dost možná ovlivní pohled na AT, jakožto na bandu "normálních hráčů s právy", tak nemusí být ve všech směrech na škodu. To už je možná horší to, jak někteří členové AT si píšou tím stylem jako iJuhan, Rejmond, omgmen a další.. "ti sy ale kit". To už je možná hrozný, ale zrovna tento případ bych tak hrozně neviděl. Každý přeci někdy uděláme nějakou chybu, za kterou v tomto případě zaplatili.

PS: Díky za možnost se vyjádřit :emoji_nerd::emoji_grin:

TadiklCZE

Aktivní člen
Jen chci napsat těm co tu píšou, že jsem dal třeba bezdůvodně mute a mám mít trestné body. Dykol si chtěl udělat tak trochu ze mě srandu protože jsem nepochopil jeho zprávu v AdminChatu a tak to chtěl napsat všem... Proto jsem mu dal mute aby to nestačil napsat. Dykol to sám ví proč jsem mu asi ten mute dal. A tak se chci i všem omluvit, musíte tu házet hejty o mě atp.
Tak díky za přečtení a i pochopení, TadiklCZE ;).
Sorry za možné chyby, píšu tuto zprávu na mobilu.

Dykol

Odpadlík
Jen chci napsat těm co tu píšou, že jsem dal třeba bezdůvodně mute a mám mít trestné body. Dykol si chtěl udělat tak trochu ze mě srandu protože jsem nepochopil jeho zprávu v AdminChatu a tak to chtěl napsat všem... Proto jsem mu dal mute aby to nestačil napsat. Dykol to sám ví proč jsem mu asi ten mute dal. A tak se chci i všem omluvit, musíte tu házet hejty o mě atp.
Tak díky za přečtení a i pochopení, TadiklCZE :emoji_wink:.
Sorry za možné chyby, píšu tuto zprávu na mobilu.
Jop, přesně tak to bylo :D Jen škoda, že jsi to napsal až teď :D Možná by to pochopilo více lidí :emoji_nerd:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.