Střed vypadá celkem k světu, ještě by sis mohl pohrát s hlavním spawn ostrůvkem, nevím něco mi tam chybíUdělat z toho větší kopec a rozšířit aspoň o 2 blocky, přece jen je to místo velkých střetů a musí se tam vlézt 4 hráči minimálně
Jinak zas tak špatné to není
Je to dobré
![]()
:O chceš se podívat ?Střed vypadá celkem k světu, ještě by sis mohl pohrát s hlavním spawn ostrůvkem, nevím něco mi tam chybíUdělat z toho větší kopec a rozšířit aspoň o 2 blocky, přece jen je to místo velkých střetů a musí se tam vlézt 4 hráči minimálně
Jinak zas tak špatné to není
Je to dobré
![]()
vidíš aspom možem zabit čas tým že budem korčulovat na ladebez resource packu je to hnusnýa k tomu spawn ostrovu zvetšil sem ho a dal tam ten led
![]()
si mysliJe nábor? Není. A myslím že moje stavby sú lepšie![]()
![]()
![]()
n dělam to na serveru nechci dělat reklamu sem tam builderPoradím ti. Jestli si to udělal na svém serveru (Free), tak se podívej na Web, přesněji na příkazy, třeba ostrůvek ve vzduchu uděláš, když do chatu napíšeš: //cyl 2 15 1. Na YT je video od AndyTV, který ty příkazy ukazuje. (BTW neberte to jako reklamu
)
Nikomu nemusíš dělat reklamu, jen se na to podívej, ať se lépe naučíš s World Editem, aby si to nemusel stavět rukou jak nějakej mamlas...n dělam to na serveru nechci dělat reklamu sem tam builder![]()
Na 1.7.2 nic, lépe umím s WE na 1.8a ja s world editem moc neumim mužes mi jít pomoct![]()