• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

líbí se vám ?

• ano

Votes: 6 60.0%
  • ne

Votes: 4 40.0%

• Total voters
    10
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Y

YouAreDEAD

Návštěvník
Snow to méno se mi moc nelíbí tak distak pište navrhi na meno :D
zatim mám jen zlutí :D
doufam že se ti líbí @PVNST :D
2015-08-25_11.56.59.png
2015-08-25_11.57.05.png
2015-08-25_11.57.12.png

P

PVNST

Návštěvník
Střed vypadá celkem k světu, ještě by sis mohl pohrát s hlavním spawn ostrůvkem, nevím něco mi tam chybí :D Udělat z toho větší kopec a rozšířit aspoň o 2 blocky, přece jen je to místo velkých střetů a musí se tam vlézt 4 hráči minimálně :D Jinak zas tak špatné to není :D Je to dobré :)

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
Střed vypadá celkem k světu, ještě by sis mohl pohrát s hlavním spawn ostrůvkem, nevím něco mi tam chybí :D Udělat z toho větší kopec a rozšířit aspoň o 2 blocky, přece jen je to místo velkých střetů a musí se tam vlézt 4 hráči minimálně :D Jinak zas tak špatné to není :D Je to dobré :)
:O chceš se podívat ? :D

Ayweed300x

Nic :(
Poradím ti. Jestli si to udělal na svém serveru (Free), tak se podívej na Web, přesněji na příkazy, třeba ostrůvek ve vzduchu uděláš, když do chatu napíšeš: //cyl 2 15 1. Na YT je video od AndyTV, který ty příkazy ukazuje ;). (BTW neberte to jako reklamu :p)

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
Poradím ti. Jestli si to udělal na svém serveru (Free), tak se podívej na Web, přesněji na příkazy, třeba ostrůvek ve vzduchu uděláš, když do chatu napíšeš: //cyl 2 15 1. Na YT je video od AndyTV, který ty příkazy ukazuje ;). (BTW neberte to jako reklamu :p)
n dělam to na serveru nechci dělat reklamu sem tam builder :D

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
a ja s world editem moc neumim mužes mi jít pomoct :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.