Tak fajn, furt žebráš o hodnocení, máš ho mít.
1) Barák (nebo vesnice, nwm) blbě vyfocený, nemáš tam vidět dveře, interiér, nic. Na tom je k hodnocení jenom exteriér... Nuže k exteriéru: Osobně nejsem zastánce těch přečuhujících "jakože trámů" na bocích domů, je to, jako kdyby ten dům měl nějáký výrůstky, či co... Ale některým se to líbí, tak dejme tomu. Potom vysoká střecha. Možná ze mě mluví ten zastánce moderního stylu, ale vůbec se mi nelíbí. Mám radši jednoduchou střechu ze schodů, jako má na plotu třeba Lotus_CZ (třeba Krčma u něj). Na druhou stranu tyhle střechy pěkně umožňují půdní prostor, což je velké +
Jinak se mi líbí kombinace blocků a využití těch Branek, či jak se to jmenuje :emoji_smiley:
2) Kopec, který mi opravdu připomíná tu SW mapu, které nemůžu přijít na jméno, mi příjde "v normě" není to nic novýho, ale alespoň to nevypadá jako Mercyho stavby na Build3 (Kubra ví). Celkem mainstream nápad, udělat na prázdném místě vodopád, ale to, že jsi to doplnil jezírkem, to pěkně vyvážil. Nahoru na kopec bych postavil ještě nějáký strom, nebo dům. Okolí jezírka je taky prázdné, jenom nějáké rákosí tomu moc na "plnosti" nepřidá.
Názor ber s rezervou, jednak jsi mě do toho donutil a za druhý nejsem žádnej builder, takže se moje názory můžou lišit od nějákýho stereotypu, nebo normy.
-MercyCZ