• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj.. Pocházím z creative 2. Většina lidí z CM komunity moje stavby nezná, tak je vám chci ukázat zde ;) Budu moc rád, za každou pochvalu i kritiku ;) Chci se ještě víc zlepšit ! Cca každý den vám tu budu házet obrázky mojich staveb ;), tak doufám, že se vám budou líbit.. Hned vám tu nějakou hodím
Prosím koukejte jenom na ten dům, kde se dívám xD

Walder_

Velmi známý člen
Chtěl jsem tu názor na ty stavby a ty mi tu napíšeš tohle ;) ... Ty čáry jsem dělal přes jednu stránku

Ahoj.. Pocházím z creative 2. Většina lidí z CM komunity moje stavby nezná, tak je vám chci ukázat zde :emoji_wink: Budu moc rád, za každou pochvalu i kritiku :emoji_wink: Chci se ještě víc zlepšit ! Cca každý den vám tu budu házet obrázky mojich staveb :emoji_wink:, tak doufám, že se vám budou líbit.. Hned vám tu nějakou hodím

Ten druhej obrazek s tou horou vypadá trošku jak jedna SW mapa

MercyCZ

Living meme
Ahoj.. Pocházím z creative 2. Většina lidí z CM komunity moje stavby nezná, tak je vám chci ukázat zde :emoji_wink: Budu moc rád, za každou pochvalu i kritiku :emoji_wink: Chci se ještě víc zlepšit ! Cca každý den vám tu budu házet obrázky mojich staveb :emoji_wink:, tak doufám, že se vám budou líbit.. Hned vám tu nějakou hodím

Tak fajn, furt žebráš o hodnocení, máš ho mít.

1) Barák (nebo vesnice, nwm) blbě vyfocený, nemáš tam vidět dveře, interiér, nic. Na tom je k hodnocení jenom exteriér... Nuže k exteriéru: Osobně nejsem zastánce těch přečuhujících "jakože trámů" na bocích domů, je to, jako kdyby ten dům měl nějáký výrůstky, či co... Ale některým se to líbí, tak dejme tomu. Potom vysoká střecha. Možná ze mě mluví ten zastánce moderního stylu, ale vůbec se mi nelíbí. Mám radši jednoduchou střechu ze schodů, jako má na plotu třeba Lotus_CZ (třeba Krčma u něj). Na druhou stranu tyhle střechy pěkně umožňují půdní prostor, což je velké +

Jinak se mi líbí kombinace blocků a využití těch Branek, či jak se to jmenuje :D

2) Kopec, který mi opravdu připomíná tu SW mapu, které nemůžu přijít na jméno, mi příjde "v normě" není to nic novýho, ale alespoň to nevypadá jako Mercyho stavby na Build3 (Kubra ví). Celkem mainstream nápad, udělat na prázdném místě vodopád, ale to, že jsi to doplnil jezírkem, to pěkně vyvážil. Nahoru na kopec bych postavil ještě nějáký strom, nebo dům. Okolí jezírka je taky prázdné, jenom nějáké rákosí tomu moc na "plnosti" nepřidá.

Názor ber s rezervou, jednak jsi mě do toho donutil a za druhý nejsem žádnej builder, takže se moje názory můžou lišit od nějákýho stereotypu, nebo normy.

-MercyCZ

Walder_

Velmi známý člen
Tak fajn, furt žebráš o hodnocení, máš ho mít.

1) Barák (nebo vesnice, nwm) blbě vyfocený, nemáš tam vidět dveře, interiér, nic. Na tom je k hodnocení jenom exteriér... Nuže k exteriéru: Osobně nejsem zastánce těch přečuhujících "jakože trámů" na bocích domů, je to, jako kdyby ten dům měl nějáký výrůstky, či co... Ale některým se to líbí, tak dejme tomu. Potom vysoká střecha. Možná ze mě mluví ten zastánce moderního stylu, ale vůbec se mi nelíbí. Mám radši jednoduchou střechu ze schodů, jako má na plotu třeba Lotus_CZ (třeba Krčma u něj). Na druhou stranu tyhle střechy pěkně umožňují půdní prostor, což je velké +

Jinak se mi líbí kombinace blocků a využití těch Branek, či jak se to jmenuje :emoji_smiley:

2) Kopec, který mi opravdu připomíná tu SW mapu, které nemůžu přijít na jméno, mi příjde "v normě" není to nic novýho, ale alespoň to nevypadá jako Mercyho stavby na Build3 (Kubra ví). Celkem mainstream nápad, udělat na prázdném místě vodopád, ale to, že jsi to doplnil jezírkem, to pěkně vyvážil. Nahoru na kopec bych postavil ještě nějáký strom, nebo dům. Okolí jezírka je taky prázdné, jenom nějáké rákosí tomu moc na "plnosti" nepřidá.

Názor ber s rezervou, jednak jsi mě do toho donutil a za druhý nejsem žádnej builder, takže se moje názory můžou lišit od nějákýho stereotypu, nebo normy.

-MercyCZ
Furt bych chtěl vědět tu mapu... Protože tohle je čistě můj výtvor

DadOswk

Aktivní člen
Vidím, že staviame podobným štýlom. Akurát neviem mne sa to obyčajné Oak Drevo k medieval štýlu moc nehodí. Skús nabudúce bud Spruce drevo alebo to tmavšie (neviem ako sa volá už) čo vyrastie zo 4saplingom. A zo snehom to ladí vynikajúce.
Niesom moc dobrý v tom stavaní ale baví ma vyhrať sa z detailamy (viz moje téma Klik ktoré asi znovu rozbehnem) ale ako som písal asi by som uprednostnil tmavšie drevo. A z Mercy si nič nerob. Klasické strechy zo schodov k medievalu proste nepasujú :D

Walder_

Velmi známý člen
1) srovnat se dá všechno se vším
2) jestli tam fakt nevidíš podobnost, tak si z toho svýho odmysli ty okrasný detaily a zmenši si to... Mě to podobný příjde... To mi nevymluvíš
Takže hora nebo kopec, který má průměr 50x40x40 se srovná s 10x5x5 ? :D

DadOswk

Aktivní člen
Vykašli sa na to :) Nepočúvaj ich. Každý nech si stavia čo chce. Aj keby si sa inšpiroval môže im to býť jedno. Každý nejak začínal a každý si od niekade bral inšpiráciu. Proste tu sa uznania nedočkáš. Všetko je bud google alebo skopirované. Všetky kopce z vodpádoma s tromom na vrchu sú rezervované alebo ja neviem xD Je to neuveriteľne vtipné :) Takže ako som písal nerieš to. Stavaj si čo chceš a ked niekto bude mať kecy podobné týmto, tak na to radšej ani nereaguj :)

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj... zde mám další můj výtvor... Trvalo mi to asi týden.. furt jsem to musel ničit a znova stavět, protože furt mi to nevycházelo
Klidně si to vyhledávejte na internetu jestli to tam není, ale v životě to nenajdete ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.