• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Mail85

Aktivní člen
@MatikozZ nevím proč je označuješ, když budou chtít tak se podívají, Wake takto nepodívá ;)
A za mě tato mapa nemá nic originální, takže bych jí nechtěl na serveru :)

MatikozZ

Velmi známý člen
@MatikozZ nevím proč je označuješ, když budou chtít tak se podívají, Wake takto nepodívá :emoji_wink:
A za mě tato mapa nemá nic originální, takže bych jí nechtěl na serveru :emoji_slight_smile:
Označuji je vždy u každé mojí mapy, protože třeba může někdo přidat víc příspěvků a mého už by si nevšimli ;) Jinak Wake na to odpoví, jestli se mu to líbí apod... A Tropic a nějaký houby taky nejsou moc origo :emoji_joy:

Mail85

Aktivní člen
Označuji je vždy u každé mojí mapy, protože třeba může někdo přidat víc příspěvků a mého už by si nevšimli :emoji_wink: Jinak Wake na to odpoví, jestli se mu to líbí apod... A Tropic a nějaký houby taky nejsou moc origo :emoji_joy:
A tohle ano ? :D

ItzMinotaur

Velmi známý člen
@MatikozZ nevím proč je označuješ, když budou chtít tak se podívají, Wake takto nepodívá :emoji_wink:
A za mě tato mapa nemá nic originální, takže bych jí nechtěl na serveru :emoji_slight_smile:
Ale keď ty postavíš mapu, všetko je TOP, niekto ti ju "Hejtne" a ideš sa rozplakať, že? :)

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Za mňa je tá mapa pekná. Chcel by som ju vyskúšať a aj, ako povedal Robin_HoodCZ, trošku obohatiť stromami alebo niečím. ;)

iTz_T1b0Rk0

autíčko
Ahoj, po dlouhé době tu mám pro vás další BedWars mapu :emoji_slight_smile:
Tentokrát bude pro typ BW 1x1 / 2x2
Team ostrov
View attachment 38958
View attachment 38959
View attachment 38960
View attachment 38961
Železo
View attachment 38962
Střed
View attachment 38963
Celá mapa ze strany
View attachment 38964

Doufám, že se vám bude líbit :emoji_smiley:
mapka je nádherná :O rád si ju zahrám ak by prešla <3 dávam 69/10 lazga

ako sry ale vieš hovno o tom ako wake odpovedá :D mapy musí schváliť wake takže odpovedať musí ty inteligent :p a originálne to je :p konečne mapa bez stromov, iné téma ako ostatné, stred je nádherný, tak neviem čo tu trepeš :D

ItzMinotaur

Velmi známý člen
mapka je nádherná :emoji_astonished: rád si ju zahrám ak by prešla <3 dávam 69/10 lazga

ako sry ale vieš hovno o tom ako wake odpovedá :emoji_smiley: mapy musí schváliť wake takže odpovedať musí ty inteligent :emoji_stuck_out_tongue: a originálne to je :emoji_stuck_out_tongue: konečne mapa bez stromov, iné téma ako ostatné, stred je nádherný, tak neviem čo tu trepeš :emoji_smiley:
Konečne niekto kto normálne hodnotí a čest tiež ostatným výnimkám. :D

_tackyshows_

Velmi známý člen
dekorace je dobrá střed bych trochu upravil (podle mého názoru) mapa je dost velká takže bych to dal i pro víc hráču :D dávam tomu 8/10

MatikozZ

Velmi známý člen
dekorace je dobrá střed bych trochu upravil (podle mého názoru) mapa je dost velká takže bych to dal i pro víc hráču :emoji_smiley: dávam tomu 8/10
Zas tak velký to není, takže na 2v2 akorát ;) Jinak co by jsi upravil na středu?

Gangyy_

Josef Vejs
Nevím, jak ostatní, ale na mně pusobí mapa celkem dost vyjimečně. Hlavně se mně líbí spodek mapy. Co dodat no, povedlo se ti to ;)
Za mě 9/10. :emoji_smirk:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.