• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
Nevím, jak ostatní, ale na mně pusobí mapa celkem dost vyjimečně. Hlavně se mně líbí spodek mapy. Co dodat no, povedlo se ti to :emoji_wink:
Za mě 9/10. :emoji_smirk:
Kdyby jsi chtěl vědět, jak se dělá takovejhle spodek, tak je to pomocí stromů :D co tomu ještě chybí?

RainyJohnn

                          
Nevím, jak ostatní, ale na mně pusobí mapa celkem dost vyjimečně. Hlavně se mně líbí spodek mapy. Co dodat no, povedlo se ti to :emoji_wink:
Za mě 9/10. :emoji_smirk:
Proč 9/10 Radši napiš Co by měl dodělat..

Gangyy_

Josef Vejs
Kdyby jsi chtěl vědět, jak se dělá takovejhle spodek, tak je to pomocí stromů :emoji_smiley: co tomu ještě chybí?
Mapa by se neměla jmenovat rose jen proto, že tam máš pár kytek. Chtělo by to tam dát třeba velké růže ;) (Můj názor)

MatikozZ

Velmi známý člen
Mapa by se neměla jmenovat rose jen proto, že tam máš pár kytek. Chtělo by to tam dát třeba velké růže :emoji_wink: (Můj názor)
tak to napiš rovnou, ne? Jinej název mě nenapadl :D a velké růže by se mi tam nelíbily. Nemáš nějakej nápad na jméno? :emoji_joy:

RainyJohnn

                          
tak to napiš rovnou, ne? Jinej název mě nenapadl :emoji_smiley: a velké růže by se mi tam nelíbily. Nemáš nějakej nápad na jméno? :emoji_joy:
Třeba "plains" ? jakože louka nebo tak něco

Gangyy_

Josef Vejs
tak to napiš rovnou, ne? Jinej název mě nenapadl :emoji_smiley: a velké růže by se mi tam nelíbily. Nemáš nějakej nápad na jméno? :emoji_joy:
Nápad na jméno? Mapa je hezky postavená, ale ničím nevyniká. Chce to něco extra, něco co hráče zaujme. Proto bych tam dal ty růže, ale když nechceš tak ne :emoji_joy: Třeba tam dát velké včelky? :emoji_wink: a tím pádem pojmenovat mapu Bee :emoji_wink::emoji_smiley:
(Opakuji, můj nazor :emoji_wink:)

Johne, díky, že si mně oplatil facepalm :emoji_smiley:

MatikozZ

Velmi známý člen
Nápad na jméno? Mapa je hezky postavená, ale ničím nevyniká. Chce to něco extra, něco co hráče zaujme. Proto bych tam dal ty růže, ale když nechceš tak ne :emoji_joy: Třeba tam dát velké včelky? :emoji_wink: a tím pádem pojmenovat mapu Bee :emoji_wink::emoji_smiley:
(Opakuji, můj nazor :emoji_wink:)

Johne, díky, že si mně oplatil facepalm :emoji_smiley:
Dal bych teda ten název "Gazebo", protože mně by to prostě kazilo dojem ty včelky / růže:emoji_joy:

3rr0rCZ

Ex Builder
Mě celkově se mapa líbí, jde vidět, že sis s ní vyhrál a nenechal jen tak. Myslím si, že i velikostě mapa odpovídá. Tím pádem nemám co bych ti vytknul. Za mě skvělá mapa 9/10. :)

Flafy_

Hladový Builder
Hi,
Mapa jako taková nevypadá špatně, možná bych přidal na ostrovy nějaký díry ať to nevypadá zas tak moc rovně, zkusil bych určitě nějaký cestičky jestli by to nevypadalo k světu. :D

Jinak dobrá práce a dle mého je zbytečný řešit název mapy.. :D

Have a nice day,
Flafy.

MatikozZ

Velmi známý člen
Hi,
Mapa jako taková nevypadá špatně, možná bych přidal na ostrovy nějaký díry ať to nevypadá zas tak moc rovně, zkusil bych určitě nějaký cestičky jestli by to nevypadalo k světu. :emoji_smiley:

Jinak dobrá práce a dle mého je zbytečný řešit název mapy.. :emoji_smiley:

Have a nice day,
Flafy.
jep, jdu na to :)

Flafy_

Hladový Builder
Nice, ještě bych se kouknul jestli má každý team stejný přístup nahoru pod ten altánek :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.