OK. Chápu že se to může stát. Je možné věci získat zpět?No, jak již zde říká @soccer2122: "Survival byl nějakou dobu pryč a všem, kteří se zkoušeli opakovaně připojit, se smazal inventář.."
A když teda mám ten inventář vyfocený viz. foto výše, mohla bych ty věci dostat zpátky?Pokud nemáš důkaz o svém tehdejším inventáři, tak asi těžko. Jelikož pak si hráči mohou vymýšlet a byla by blbost jim ty věci dávat na základě neověřeného tvrzení.
Ano, hráči za to nemohou, ale pokud ten server nejde jednou a napíše se, že 2-3h nepůjde, tak je jasné, že se ten hráč nebude pokoušet 100x připojovat..
Řekl bych právě že joA když teda mám ten inventář vyfocený viz. foto výše, mohla bych ty věci dostat zpátky?
Pokud nemáš důkaz o svém tehdejším inventáři, tak asi těžko. Jelikož pak si hráči mohou vymýšlet a byla by blbost jim ty věci dávat na základě neověřeného tvrzení.
Ano, hráči za to nemohou, ale pokud ten server nejde jednou a napíše se, že 2-3h nepůjde, tak je jasné, že se ten hráč nebude pokoušet 100x připojovat..
Jestli jsi sis to dobře přečetl, Expy ani Itemy neztratíš po smrti. O výpadcích serveru tam není zmínka.Nic takového, jako extrémě opakované pokusy o přihlášení, natožpak 100x jsem neudělal. To si asi z logu dokážete vytáhnout. Ani jsem nikde neviděl nápis že server nepojede několik hodin. Na spawnu bylo hafo lidi co nevěděli co se děje.Nehledě na to, že nechápu proč by něco takového mělo smazat inventář.
Očekával bych, že se můžete podívat do logu co jsem v tom inventáři měl. Pokud nabízíte službu za peníze, to že se mi neztratí inventář, měla by tak služba i fungovat. Jinak ji musím reklamovat.
Nejde o těch pár korun, ale o princip a slušné chování prodavače služeb.
Přeci si nemohu každých 10min dělat screenshot inventáře.
Navrhujete nějaké jiné řešení vzniklé situace?
Inventáře se vždycky smažou, když to crashne, bohužel, je rozdíl mezi klasickým výpadkem a crashem serveruNic takového, jako extrémě opakované pokusy o přihlášení, natožpak 100x jsem neudělal. To si asi z logu dokážete vytáhnout. Ani jsem nikde neviděl nápis že server nepojede několik hodin. Na spawnu bylo hafo lidi co nevěděli co se děje.Nehledě na to, že nechápu proč by něco takového mělo smazat inventář.
Očekával bych, že se můžete podívat do logu co jsem v tom inventáři měl. Pokud nabízíte službu za peníze, to že se mi neztratí inventář, měla by tak služba i fungovat. Jinak ji musím reklamovat.
Nejde o těch pár korun, ale o princip a slušné chování prodavače služeb.
Přeci si nemohu každých 10min dělat screenshot inventáře.
Navrhujete nějaké jiné řešení vzniklé situace?
Přesně tak. Nikde není inzerováni, že server padá a že ikdyž si koupím ochranu itemů. žadnou vlastně nemám.Jestli jsi sis to dobře přečetl, Expy ani Itemy neztratíš po smrti. O výpadcích serveru tam není zmínka.