• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj lidi.
Teď jsem se přihlásil a zjistil jsem, že mi zmizel celý inventar.
Můžete se na to prosim podivat?
To aby se mi tohle nestalo byl hlavni duvod, proc jsem si zaplatil VIP.
Díky :)

soccer2122

Nový člen
Včera asi zase spadl server a těm, kdo se chtěli připojit, se opět smazal inventář. Nezáleží na tom, jestli jsi vip nebo ne a nejsi jediný, komu se to stalo. Já jsem si asi hodinu předtím i vyfotila inventář pro každé případy. Může to nějak pomoc na získání věcí zpátky?

Přílohy

Drayguer

Aktivní člen
Mám otázku.... Pokud někomu zmizne inventář vrátíte mu věci či ne? Přece jenom hráči za ty pády nemohou..

_yyySepii

Antichr†st
Pokud nemáš důkaz o svém tehdejším inventáři, tak asi těžko. Jelikož pak si hráči mohou vymýšlet a byla by blbost jim ty věci dávat na základě neověřeného tvrzení.

Ano, hráči za to nemohou, ale pokud ten server nejde jednou a napíše se, že 2-3h nepůjde, tak je jasné, že se ten hráč nebude pokoušet 100x připojovat..

No, jak již zde říká @soccer2122: "Survival byl nějakou dobu pryč a všem, kteří se zkoušeli opakovaně připojit, se smazal inventář.."
OK. Chápu že se to může stát. Je možné věci získat zpět?
Já si nedávno zaplatil I-VIP jen proto abych nepřišel o těžce nabité krumpáče a meč. A bác ho, druhý den o ně přijdu takhle. Pak nějak postrádá ta moje platba význam. ;-)

soccer2122

Nový člen
Pokud nemáš důkaz o svém tehdejším inventáři, tak asi těžko. Jelikož pak si hráči mohou vymýšlet a byla by blbost jim ty věci dávat na základě neověřeného tvrzení.

Ano, hráči za to nemohou, ale pokud ten server nejde jednou a napíše se, že 2-3h nepůjde, tak je jasné, že se ten hráč nebude pokoušet 100x připojovat..
A když teda mám ten inventář vyfocený viz. foto výše, mohla bych ty věci dostat zpátky?

Nic takového, jako extrémě opakované pokusy o přihlášení, natožpak 100x jsem neudělal. To si asi z logu dokážete vytáhnout. Ani jsem nikde neviděl nápis že server nepojede několik hodin. Na spawnu bylo hafo lidi co nevěděli co se děje.Nehledě na to, že nechápu proč by něco takového mělo smazat inventář.

Očekával bych, že se můžete podívat do logu co jsem v tom inventáři měl. Pokud nabízíte službu za peníze, to že se mi neztratí inventář, měla by tak služba i fungovat. Jinak ji musím reklamovat.
Nejde o těch pár korun, ale o princip a slušné chování prodavače služeb.
Přeci si nemohu každých 10min dělat screenshot inventáře.
Navrhujete nějaké jiné řešení vzniklé situace?

soccer2122

Nový člen
Nic takového, jako extrémě opakované pokusy o přihlášení, natožpak 100x jsem neudělal. To si asi z logu dokážete vytáhnout. Ani jsem nikde neviděl nápis že server nepojede několik hodin. Na spawnu bylo hafo lidi co nevěděli co se děje.Nehledě na to, že nechápu proč by něco takového mělo smazat inventář.

Očekával bych, že se můžete podívat do logu co jsem v tom inventáři měl. Pokud nabízíte službu za peníze, to že se mi neztratí inventář, měla by tak služba i fungovat. Jinak ji musím reklamovat.
Jestli jsi sis to dobře přečetl, Expy ani Itemy neztratíš po smrti. O výpadcích serveru tam není zmínka.

Carbon

TYVOE PSOJEDY

Inventáře se vždycky smažou, když to crashne, bohužel, je rozdíl mezi klasickým výpadkem a crashem serveru :( :D

Jestli jsi sis to dobře přečetl, Expy ani Itemy neztratíš po smrti. O výpadcích serveru tam není zmínka.
Přesně tak. Nikde není inzerováni, že server padá a že ikdyž si koupím ochranu itemů. žadnou vlastně nemám.

Ale moc nerozumím té diskuzi. Chvílemi mám pocit, že naznačujete viníkem jsem já. Myslíte to vážně? :)
Zaplatil jsem si ocharnu itemů přiu smrti. OK. Nezemřel jsem, ale o itemy jsem přišel. Super! :-D
Vážně se vám to zdá v pořádku?

To nedokářete říct alespoň, že vás to mrzí? Že je to vaše chyba a že se pokusíte aby se to příště neopakovalo.
Jen tak lidsky, slušně.

Chováte se jako naši politici. Bombarďák až do konce.
Je mi to líto. Protože server je to vážně úžasný. A dalo vám to určitě spoustu práce a já si té vaší práce vážím. A tohle chování vám to kazí.

Škoda

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Pokud máte screen tak mi to stačí poslat do zpráv a já vím to nahradím. Jinak VIP budou znova vyplaceny až to bude ofiko prohlášený za opravený ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.