• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
4l7SIE9.png

Zdravím všechny hráče a hráčky Craftmanie,
na survivalu ve dnech 20.8 - 3.9 probíhal BuildEvent a určitě chcete výsledky ne?:emoji_smirk:
Téma eventu bylo takové netradiční, ale i přesto se tu našly dokonalé stavby, které tu zachvíli uvidíte. Na začátek bych chtěl poděkovat @ZipslandHD a @Fikiplay, že to bylo vše v klidu a bez potíží při hodnocení a hlavně @MrWakeCZ, bez kterého by to ani uspořádat nešlo.
O co se tedy hrálo?
1.místo
- Poukaz na 300kč na store.craftmania.cz do sekce survival! + 3000 CraftCoins a Vlastní tag

2. místo - Poukaz na 200kč na store.craftmania.cz do sekce survival! + 2000 CraftCoins​
3. místo - Poukaz na 100kč na store.craftmania.cz do sekce survival! + 1000 CraftCoins​
Myslím, že jsem zdržoval dost, přejdeme na samotné výsledky!:emoji_hugging:​

1.MÍSTO - Vyhrává BAOnard - SouthPark (Cartman, Kyle, Stan, Kenny)
2017-09-04_12.50.19.png

2.MÍSTO - Vyhrává Boris_SRY - Příšerky s.r.o (Mike, Celia Maeová)
2017-09-04_13.06.57.png

3.MÍSTO - Vyhrává Hanako - Animované postavy Vocaloid (Kagamine, Hatsune, Megurine)
2017-09-04_13.32.21.png

Vítěze bych poprosil, aby se ozvali Wakovi prostřednictvím discordu nebo zde na webu o své odměny.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem zúčastněným. Kdo nic nevyhrál, nevěšte hlavy! Do budoucna se pro vás plánuje plno věcí, kde se budete moct ukázat znovu a třeba i vyhrát.:emoji_relaxed:

Také bych vám chtěl popřát hodně štěstí v novém školním roce, budete ho potřebovat!

Vítězům gratuluji a zase někdy příště!:emoji_innocent:

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Všetkym víhercom gratulujem :emoji_grinning::emoji_grinning: to moje asi skončí v :emoji_fire::emoji_fire::emoji_fire::emoji_fire: nech to nikto neuvidi

Jak psal Peliik při začátku eventu. Je škoda že tyto věci musí dělat admini. A ty se tu ještě divíš.
Je škoda že nikdo z AT se mi neobtěžuje napsat když tyhle eventy CHTĚJÍ dělat. Já mám připravené akce jenomže z ničeho nic je nejen pro vás ale i pro mě překvapení že týden po skončení jednoho build eventu udělají další. Každej se tam snaží dělat eventy a vždy udělaj jen build event protože je nejlehčí na pořádání. Takže se omlouvám že dle za tohle můžu já i když jim po 3. říkám at mi bud nelezou do zelí nebo at to aspon ohlasí...marná snaha

Gratuluju vítěžům ;)

Ale teď k tématu..
Jak psal Peliik při začátku eventu. Je škoda že tyto věci musí dělat admini. A ty se tu ještě divíš.
Zaprvý, pokud myslíš tady na webu, psal jsem to já, ne Peliik.
Zadruhý, mluvilo se pouze o Spexikovi, protože jako eventer přišel jednou za uherskej rok na survival ještě se slovy na mě "dokud tu jsi tak žádný event nebude" a i když jsem byl třeba offline, tak žádný nedělal.
Zatřetí, ano, Kubra žádný velký eventy nedělá, ale aspoň nějaký dělá na skyblocku, a musel za Spexika doskakovat neustále i na survival. :emoji_nerd:
Začtvrté, to co řekl Kubra.
Zapáté, zapomněl jsi za to dát "olli(c)"

TEST

Žádný uživatel není online.
Status