Vše mi běží v poho jen hry .Nebo ho dej do nějaké opravny a oni ti řeknou co s tým jre
Taky se divím, min. 720Proboha kdo by si v dnešní době kupoval GT 210. :emoji_joy:
Já mám 730. :emoji_joy: Sice je stará ale furt slouží a je xkrát lepší než 210. :emoji_grinning: Inu, popravdě jsem měl taky v plánu kupovat 210. :emoji_grinning: Ale zase nechci odbočovat od témata, takže jdu pryč. :emoji_smile_cat:Taky se divím, min. 720 :emoji_smiley:
Nejsou money špatné časyJá mám 730. :emoji_joy: Sice je stará ale furt slouží a je xkrát lepší než 210. :emoji_grinning: Inu, popravdě jsem měl taky v plánu kupovat 210. :emoji_grinning: Ale zase nechci odbočovat od témata, takže jdu pryč. :emoji_smile_cat:
Windows XP Profesional Service pack 3A byla ta grafika zkoušená i někde jinde jestli není vadná?
Co ovladače? zkusit novější, pokud nepomůže, zkusit starší
co to je za systém? pokud W10 tak nejdřív ve správci zařízení klikni na grafiku, dej vlastnosti a tam aktualizovat ovladač a taM nAjít OvLADač Na Netu
napiš teda aspoň verzi ovladače a nějaký parametry pc atd. prostě jen základ
To řekl bratrCo máš za procesor? Možná grafika a procesor není kompatibilní
look upTo řekl bratr :emoji_smiley:
Proboha na kterém smetišti si to našel. :emoji_astonished::emoji_joy: Jako, sice teď mám pravděpodobně vnitřní krvácení ze smíchu, ale doporučil bych ti prodat tento "PC" za první cenu kdo ti někdo nabídne a našetřit si alespoň 2k a koupit si doopravdový PC a ne ten přejmenovaný touster. :emoji_joy: To i ten PC co mám někde zahrabaný v garáži má lepší ramku.Windows XP Profesional Service pack 3
Grafika NVIDIA GEFORCE 210
Procesor:AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
1GB ram
Zkus třeba toto https://us.download.nvidia.com/Windows/340.52/340.52-desktop-winxp-32bit-english.exe a pak uvidímeWindows XP Profesional Service pack 3
Grafika NVIDIA GEFORCE 210
Procesor:AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
1GB ram
To je pěkná nesmyslCo máš za procesor? Možná grafika a procesor není kompatibilní
Tak se to lagnw uplně zvuk nejde je potřeba restartovat pc a jak jsem měl minulou grafiku jeste starší tak vše šlo v poho jinak zkouším na tom mcZkus třeba toto https://us.download.nvidia.com/Windows/340.52/340.52-desktop-winxp-32bit-english.exe a pak uvidíme
Pak reinstall systému, případně zkus novější systém (max. windows 7)
A co za hry konkrétně spouštíš?
Jak vypadá ten LAG? zvuk pokračuje/zasekne se na místě/vypne úplně? obraz se zasekne nebo vypne úplně apod?
Ale mě příjde nesmysl na tom pouštět hry, když už to není prakticky moc použitelný ani jako kancelářský PC
Ani bych se nedivil kdyby byla prostě plná ram nebo to prostě nestíhal procák apod.
Pokud na tomhle chceš něco hrát - podívej se po sběrných dvorech nebo někde na bazaru za zanedbatelnou částku aspoň po ještě 1GB RAM, předpokládám nějaká DDR2? nechce se mi to hledat :emoji_smiley:
To je pěkná nesmysl
Nemuže to být CPU protože hra mi ho bere na 100%Zkus třeba toto https://us.download.nvidia.com/Windows/340.52/340.52-desktop-winxp-32bit-english.exe a pak uvidíme
Pak reinstall systému, případně zkus novější systém (max. windows 7)
A co za hry konkrétně spouštíš?
Jak vypadá ten LAG? zvuk pokračuje/zasekne se na místě/vypne úplně? obraz se zasekne nebo vypne úplně apod?
Ale mě příjde nesmysl na tom pouštět hry, když už to není prakticky moc použitelný ani jako kancelářský PC
Ani bych se nedivil kdyby byla prostě plná ram nebo to prostě nestíhal procák apod.
Pokud na tomhle chceš něco hrát - podívej se po sběrných dvorech nebo někde na bazaru za zanedbatelnou částku aspoň po ještě 1GB RAM, předpokládám nějaká DDR2? nechce se mi to hledat :emoji_smiley:
To je pěkná nesmysl