• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kubrt

Kubrt Moravan
Dobrý den nainstaloval jsem si do pc Grafickou kartu NVIDIA GEFORCE 210 a od té doby vždy když hraju nějakou hru tak se mi po 2 min zamrazí celý pc a pomuže jen restart.
Kdo mi dokáže pomoct dám mu Original MC account . Děkuji všem kdo mi pomohou.

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Taky se divím, min. 720 :emoji_smiley:
Já mám 730. :emoji_joy: Sice je stará ale furt slouží a je xkrát lepší než 210. :emoji_grinning: Inu, popravdě jsem měl taky v plánu kupovat 210. :emoji_grinning: Ale zase nechci odbočovat od témata, takže jdu pryč. :emoji_smile_cat:

Kubrt

Kubrt Moravan
Já mám 730. :emoji_joy: Sice je stará ale furt slouží a je xkrát lepší než 210. :emoji_grinning: Inu, popravdě jsem měl taky v plánu kupovat 210. :emoji_grinning: Ale zase nechci odbočovat od témata, takže jdu pryč. :emoji_smile_cat:
Nejsou money špatné časy

A byla ta grafika zkoušená i někde jinde jestli není vadná?
Co ovladače? zkusit novější, pokud nepomůže, zkusit starší
co to je za systém? pokud W10 tak nejdřív ve správci zařízení klikni na grafiku, dej vlastnosti a tam aktualizovat ovladač a taM nAjít OvLADač Na Netu
napiš teda aspoň verzi ovladače a nějaký parametry pc atd. prostě jen základ

Kubrt

Kubrt Moravan
A byla ta grafika zkoušená i někde jinde jestli není vadná?
Co ovladače? zkusit novější, pokud nepomůže, zkusit starší
co to je za systém? pokud W10 tak nejdřív ve správci zařízení klikni na grafiku, dej vlastnosti a tam aktualizovat ovladač a taM nAjít OvLADač Na Netu
napiš teda aspoň verzi ovladače a nějaký parametry pc atd. prostě jen základ
Windows XP Profesional Service pack 3
Grafika NVIDIA GEFORCE 210
Procesor:AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
1GB ram

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
1GB ram
Proboha na kterém smetišti si to našel. :emoji_astonished::emoji_joy: Jako, sice teď mám pravděpodobně vnitřní krvácení ze smíchu, ale doporučil bych ti prodat tento "PC" za první cenu kdo ti někdo nabídne a našetřit si alespoň 2k a koupit si doopravdový PC a ne ten přejmenovaný touster. :emoji_joy: To i ten PC co mám někde zahrabaný v garáži má lepší ramku.

1GB ram
Zkus třeba toto https://us.download.nvidia.com/Windows/340.52/340.52-desktop-winxp-32bit-english.exe a pak uvidíme
Pak reinstall systému, případně zkus novější systém (max. windows 7)
A co za hry konkrétně spouštíš?
Jak vypadá ten LAG? zvuk pokračuje/zasekne se na místě/vypne úplně? obraz se zasekne nebo vypne úplně apod?

Ale mě příjde nesmysl na tom pouštět hry, když už to není prakticky moc použitelný ani jako kancelářský PC
Ani bych se nedivil kdyby byla prostě plná ram nebo to prostě nestíhal procák apod.
Pokud na tomhle chceš něco hrát - podívej se po sběrných dvorech nebo někde na bazaru za zanedbatelnou částku aspoň po ještě 1GB RAM, předpokládám nějaká DDR2? nechce se mi to hledat :D

Co máš za procesor? Možná grafika a procesor není kompatibilní
To je pěkná nesmysl

Kubrt

Kubrt Moravan
Zkus třeba toto https://us.download.nvidia.com/Windows/340.52/340.52-desktop-winxp-32bit-english.exe a pak uvidíme
Jak vypadá ten LAG? zvuk pokračuje/zasekne se na místě/vypne úplně? obraz se zasekne nebo vypne úplně apod?

Ale mě příjde nesmysl na tom pouštět hry, když už to není prakticky moc použitelný ani jako kancelářský PC
Ani bych se nedivil kdyby byla prostě plná ram nebo to prostě nestíhal procák apod.
Pokud na tomhle chceš něco hrát - podívej se po sběrných dvorech nebo někde na bazaru za zanedbatelnou částku aspoň po ještě 1GB RAM, předpokládám nějaká DDR2? nechce se mi to hledat :emoji_smiley:

To je pěkná nesmysl
Tak se to lagnw uplně zvuk nejde je potřeba restartovat pc a jak jsem měl minulou grafiku jeste starší tak vše šlo v poho jinak zkouším na tom mc

Delfik

Člen
Podívej se, jestli tvůj PC splňuje parametry pro danou hru (většinou to je přímo u her, alespoň na Steamu) a uvidíš, jestli to je tím.

Kubrt

Kubrt Moravan

Pokud na tomhle chceš něco hrát - podívej se po sběrných dvorech nebo někde na bazaru za zanedbatelnou částku aspoň po ještě 1GB RAM, předpokládám nějaká DDR2? nechce se mi to hledat :emoji_smiley:

To je pěkná nesmysl
Nemuže to být CPU protože hra mi ho bere na 100%

kapr20

rybiška
Jednu na noťas co má nvidiu 420 s procákem i3 a něco v tomhle stylu koupíš v bazaru tak za 2000 +- a nebo nový totálně odrbaný na všem kolem 5 tisíc

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.