• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Vecktus

Aktivní člen
Ahoj,
Asi už víte kto je to KillerSlovakia, takže tý čo si naňho dovolovali, tak by se méli ospravedlniť
Protože mám šokujíci informace...
http://prntscr.com/gpijqd
Ano, KillerSlovakia má poruchu, a nevím jak by se vám líbilo kdyby ste byli na místě KillerSlovakia
Tenhle, hráč byl často dissován (šikanován) v prostředí CM či GT nebo MCT
Silná šikana to nebyla, ale on znáša ťažko to, když mu někdo řekne, že je deb*l
Kdyby ste si ješte chtěli dávat facepalmy klidně ale poukázal jsem na to, že ty co nadávali, ponižovali nebo jačkoliv ubližovali hráči KillerSlovakia by se méli zamyslet nad tým čo děláte
Jak jsem zde dal od KillerSlovakiinej mámy na Steame co řekla
http://prntscr.com/gpim11
Hráčke AnjnaCZ velmi děkuji za informace, které byli podány síce nikdy nehrála na CM, ale poukazovala na to, že
kdyby ste byli na místě KillerSlovakia, necítili by ste se o nic lépe
Když nejste bezmozkové tak to pochopíte, že není jak vy, a narodil se s poruchou
Já vam děkuji, že ste tohle prečetli, a doufám, že i poučili

-Saku

Voojta

Furt ide ? Asi nevieš o hráčovi killerslovakia nič...
Ty jsi šikovný. Postoval jsem ten komentář na status, úplně stejný, až na to že byl napsán na jiném webu. A jak ses o tom dozvěděl? No je to lehké, hledal jsi od mého statusu.

MercyCZ

Living meme
Facepalmoval on moje příspěvky, oplácel jsem mu to...
Víc k tomu netřeba říct :) pokud má poruchu, tak je mi ho líto, ale 1) kdo to měl vědět a za 2) nikdo ho tu nedržel... Ten ban má k vlastnímu dobru

Vecktus

Aktivní člen
Facepalmoval on moje příspěvky, oplácel jsem mu to...
Víc k tomu netřeba říct :) pokud má poruchu, tak je mi ho líto, ale 1) kdo to měl vědět a za 2) nikdo ho tu nedržel... Ten ban má k vlastnímu dobru
Facepalm som dal vtedy kde nevíš co ze sebou a správaš se jak dítě

Nechci byt hnusny, ale muj bratr taky trpi autismem, a nikdo kvuli tomu nedela temata na foru...
Ale on dokážu si dovolit je šikanovaný

Naposledy upravil moderátor:

Dykol

Odpadlík
Ahoj,
Asi už víte kto je to KillerSlovakia, takže tý čo si naňho dovolovali, tak by se méli ospravedlniť
Protože mám šokujíci informace...
http://prntscr.com/gpijqd
Ano, KillerSlovakia má poruchu, a nevím jak by se vám líbilo kdyby ste byli na místě KillerSlovakia
Tenhle, hráč byl často dissován (šikanován) v prostředí CM či GT nebo MCT
Silná šikana to nebyla, ale on znáša ťažko to, když mu někdo řekne, že je deb*l
Kdyby ste si ješte chtěli dávat facepalmy klidně ale poukázal jsem na to, že ty co nadávali, ponižovali nebo jačkoliv ubližovali hráči KillerSlovakia by se méli zamyslet nad tým čo děláte
Jak jsem zde dal od KillerSlovakiinej mámy na Steame co řekla
http://prntscr.com/gpim11
Hráčke AnjnaCZ velmi děkuji za informace, které byli podány síce nikdy nehrála na CM, ale poukazovala na to, že
kdyby ste byli na místě KillerSlovakia, necítili by ste se o nic lépe
Když nejste bezmozkové tak to pochopíte, že není jak vy, a narodil se s poruchou
Já vam děkuji, že ste tohle prečetli, a doufám, že i poučili

-Saku
Možná má autismus, ale to jeho chování na internetu neomlouvá. Nebudeme k němu přihlížet jinak, jenom protože je jiný než ostatní. Ban určitě nemá neprávem, když ho má od Waka. Vyhrožoval? Vyhrožoval. Rodiče mají kontrolovat co dělá na netu. Jinak já proti němu nic extra neměl, já jakožto administrátor jsem k němu měl vztah jako ke každému jinému hráči. Za mě vše, Dykeš.

Delfik

Člen
Promiň, ale něco mi tu nesedí.

Je mu 18 let, jak může chodit do speciální školy a zároveň mít již ukončenou střední školu? Pak se nediv, že si lidé z tohoto tématu dělají srandu, když tu podáš takovou "informaci".

Vecktus

Aktivní člen
Ahoj,
Podávam zde informace ktoré mi byli publikovány
Chlapec nemuže za to, že má autismus, a mozgovou poruchu, a vy si déláte srandu,
Teď si predstavte, že jste v jeho kuži ? Zamyslete se, nebudte jak prasata co dělají jen bordel, chlapec dělá na internetu věci ano delá
co to jisté ty dykol, já jsem tohle téma založil na tom, aby ste se zamysleli né na tom aby ste sem dávali fqacepalmy, už mě nebaví vkuse
Možná má autismus, ale to jeho chování na internetu neomlouvá. Nebudeme k němu přihlížet jinak, jenom protože je jiný než ostatní. Ban určitě nemá neprávem, když ho má od Waka. Vyhrožoval? Vyhrožoval. Rodiče mají kontrolovat co dělá na netu. Jinak já proti němu nic extra neměl, já jakožto administrátor jsem k němu měl vztah jako ke každému jinému hráči. Za mě vše, Dykeš.
Ahoj,
Tobě řeknu to, že jeho chováni neomlouvá ? Prosím tě zamysli se, jsi KillerSlovakia, a máš autismus co uděláš ? co budeš dělat, on sám neví co dělá, a asi nevíš co je to autismus

Dykol

Odpadlík
Ahoj,
Podávam zde informace ktoré mi byli publikovány
Chlapec nemuže za to, že má autismus, a mozgovou poruchu, a vy si déláte srandu,
Teď si predstavte, že jste v jeho kuži ? Zamyslete se, nebudte jak prasata co dělají jen bordel, chlapec dělá na internetu věci ano delá
co to jisté ty dykol, já jsem tohle téma založil na tom, aby ste se zamysleli né na tom aby ste sem dávali fqacepalmy, už mě nebaví vkuse

Ahoj,
Tobě řeknu to, že jeho chováni neomlouvá ? Prosím tě zamysli se, jsi KillerSlovakia, a máš autismus co uděláš ? co budeš dělat, on sám neví co dělá, a asi nevíš co je to autismus
Vím, co je autismus, sám mám v rodině něco podobného. Neomlouvá ho to, když ví, že má autismus, proč se tu pouštěl do kde koho, co mu dal facepalm? Měl na to kašlat, ty války proti sobě si vyvolával sám :)

Vecktus

Aktivní člen
slušně tě poslali někam
? Fakt ? Prosím tě... netrep bláboviny, ješte se si psali, že CG k banu...

http://prntscr.com/gpjtor

Aspoň niakej server ví co je to slušné chováni, vy si nedokážete vážit lidí, a nedokážete si přiznat chybu, já si nemyslím, že jste jen ty nejlepší, a máte nejlepší ,,komunitu" když ,,Slušne" posílate do prdele lidi,
Ale pŕitom, jste jen obyčený lidi, co neumí nic, jen si sadnout k pc, hrát se na kung-fu mástra a hrát se na dračího bojovníka
to snad umí každý, honit ego jak Peliik, nebo snad Thom,
Já ho neobhajuji, ale já si myslel, že pochopíte lidi, nu ne...
Asi nevíte pochopit, že KillerSlovakia je jinný, asi Vás maminka nenaučila to, že když se nékdo narodí, nemusí mít štěstí jak vy, a mají
rodinu kde jsou lidi normálni, a nemají žádneho - invalida, postižence

dám tě na policii za kyberšikanu, reportnu tohle téma na fóru a dám ti ignore jo a ještě budu vyhrožovat paragrafy
?

Naposledy upravil moderátor:

iJuhan

Velmi známý člen
Aspoň niakej server ví co je to slušné chováni, vy si nedokážete vážit lidí, a nedokážete si přiznat chybu, já si nemyslím, že jste jen ty nejlepší, a máte nejlepší ,,komunitu" když ,,Slušne" posílate do prdele lidi,
Ale pŕitom, jste jen obyčený lidi, co neumí nic, jen si sadnout k pc, hrát se na kung-fu mástra a hrát se na dračího bojovníka
Asi nevíte pochopit, že KillerSlovakia je jinný, asi Vás maminka nenaučila to, že když se nékdo narodí, nemusí mít štěstí jak vy, a mají
Nenene, kulíšku. Tady jde o to, že my, hajzlíci, kteří si po těžkých 5 hodinách sezení ve škole a učení se násobilky sedneme ke kompu a hrajeme si na Ninja Želvy, nemáme respekt k těmto slušným (čti killer) lidem, když se chovají jako idioti. Ať jsou to už autisti, kolotoče nebo helikoptéry Apache, je mi celkem ukradený, kdo to píše. Jestli jeho maminka vidí, že má problémy si udržet autoritu, co mu ty internety povoluje?

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
preco sa tak snazis rozpisovat, ked pises len blbosti?:emoji_smiley:DDD

ThomM_

No lifer (:
EGO UP :emoji_kissing_smiling_eyes: :emoji_raised_hands:

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
"Jaký si to uděláš, takový to máš" to platí hlavně pro tebe @KillerSlovakia... Dobrá, trpí autismem, ale rozhodně jím netrpí až tak, aby si nemohl uvědomit, co vypouští na internet. Lidi by se měli předtím, než něco odešlou zamyslet, co to pro ně může mít za následek, a to v tomhle případě platí hlavně pro KillerSlovakia. Neměl vystupovat tak, jak vystupoval. Ano, trpí autismem, ale trpí jím tak, že se neumi vyjadřovat. Nikde jsem neviděl, že by měl nějákou poruchu chování, takže jeho chování touto autistickou poruchou omlouvat nelze.
Jestli jsem něco přehlédl, tak se omlouvám.
-Mitchellin

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.