SuchBandit
Aktivní člen
Dobrý den. Poslední dobou dost hraju skywars a všiml jsem si že nefulguje udice a sněhové koule. Tak bych se chtěl zeptat jestli to vůbec někdy fungovat bude.
Komu by to vadilo když nebude na serveru měsíc+.Musím říct, že mě to nevadí.
Ked bolo bw na 1.8, tak mi to furt neslo.Od 1.9 udice nefunguje na entity. Opravte mě kdyžtak někdo..
Peliiku je dobře že to tam není :emoji_slight_smile:Ked bolo bw na 1.8, tak mi to furt neslo.
Ne, není to dobře. Když už to je na BW/SW, tak by to mělo fungovat.Peliiku je dobře že to tam není :emoji_slight_smile:
No to bych ty hrače musel střílet lukemNe, není to dobře. Když už to je na BW/SW, tak by to mělo fungovat.
Co si to zase napsal omgNo to bych ty hrače musel střílet lukem :emoji_slight_smile:
Můj názor maš proti tomu něco ?Co si to zase napsal omg
Voojta má pravdu, v poslednej dobe si až prehnane aktívny a nie každého to zaujíma vlastne skôr nikoho.Ne, ale píšeš nesmyslné věci, jak psal @Dykol, bylo by lepší kdyby ses nepletl do všeho
Jak to vezmeš camping je poměrně oblíbený mezi hrači já jen střílím.Voojta má pravdu, v poslednej dobe si až prehnane aktívny a nie každého to zaujíma :emoji_smiley: vlastne skôr nikoho.
Ale k téme :emoji_slight_smile: Myslím si že je fajn že to nefunguje, už len z princípu aby si viac hral... Už to že sú tam luky má za následok, že niekto len kempí na svojom ostrove, obstreluje všetkých naokolo a takto noobsky často vyhrá :emoji_expressionless: (ano sám používam luk ale nekempím).
Takže to isté by sa mohlo stať so snowballmi a prutmi... Zbytočnosť ktorá podporuje noobplay takže ja som rád že to nefunguje :emoji_smiley:
A presne preto ťa nepovažujem za dobrého hráča, lebo dostať sa takto do top 3 je dosť noobske ale tak budiž, možno preto ťa wilson predbeholJak to vezmeš camping je poměrně oblíbený mezi hrači já jen střílím.
Pozor, ty taky nejsi úplně nej hráč i když jsi první, tak máš velké ego. A wilsona jsem nechal projít na druhé místo, protože to ted´ nestíhám.A presne preto ťa nepovažujem za dobrého hráča, lebo dostať sa takto do top 3 je dosť noobske :emoji_smiley: ale tak budiž, možno preto ťa wilson predbehol :emoji_slight_smile:
Ja sa ale tiež nepovažujem za top hráča Mám školu takže by ma ani neprekvapilo keby ma niekto predbehne. Whatever. Ale áno, poteší to prvé miestoPozor, ty taky nejsi úplně nej hráč i když jsi první, tak máš velké ego. A wilsona jsem nechal projít na druhé místo, protože to ted´ nestíhám.
No ale zachvilku granik bude druhej,protože mě mc už nebaví takže.A presne preto ťa nepovažujem za dobrého hráča, lebo dostať sa takto do top 3 je dosť noobske :emoji_smiley: ale tak budiž, možno preto ťa wilson predbehol :emoji_slight_smile:
Wilsone tak to cg v realu. Já to hraju moc rád, takže diky za podporu přidej se do Grankoarmy jestli maš zájem.No ale zachvilku granik bude druhej,protože mě mc už nebaví takže. :emoji_smiley: