• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

SuchBandit

Aktivní člen
Dobrý den. Poslední dobou dost hraju skywars a všiml jsem si že nefulguje udice a sněhové koule. Tak bych se chtěl zeptat jestli to vůbec někdy fungovat bude. :)

Voojta

Musím říct, že mě to nevadí.
Komu by to vadilo když nebude na serveru měsíc+. :D

Mně tohle vlastně vadí, rád bych někoho shodil udící či sněhovými koulemi. :D Tak to dělám na několika serverech které podporují verzi 1.8.

Ne, ale píšeš nesmyslné věci, jak psal @Dykol, bylo by lepší kdyby ses nepletl do všeho
Voojta má pravdu, v poslednej dobe si až prehnane aktívny a nie každého to zaujíma :D vlastne skôr nikoho.
Ale k téme :) Myslím si že je fajn že to nefunguje, už len z princípu aby si viac hral... Už to že sú tam luky má za následok, že niekto len kempí na svojom ostrove, obstreluje všetkých naokolo a takto noobsky často vyhrá -_- (ano sám používam luk ale nekempím).
Takže to isté by sa mohlo stať so snowballmi a prutmi... Zbytočnosť ktorá podporuje noobplay takže ja som rád že to nefunguje :D

granik

Velmi známý člen
Voojta má pravdu, v poslednej dobe si až prehnane aktívny a nie každého to zaujíma :emoji_smiley: vlastne skôr nikoho.
Ale k téme :emoji_slight_smile: Myslím si že je fajn že to nefunguje, už len z princípu aby si viac hral... Už to že sú tam luky má za následok, že niekto len kempí na svojom ostrove, obstreluje všetkých naokolo a takto noobsky často vyhrá :emoji_expressionless: (ano sám používam luk ale nekempím).
Takže to isté by sa mohlo stať so snowballmi a prutmi... Zbytočnosť ktorá podporuje noobplay takže ja som rád že to nefunguje :emoji_smiley:
Jak to vezmeš camping je poměrně oblíbený mezi hrači já jen střílím.

granik

Velmi známý člen
A presne preto ťa nepovažujem za dobrého hráča, lebo dostať sa takto do top 3 je dosť noobske :emoji_smiley: ale tak budiž, možno preto ťa wilson predbehol :emoji_slight_smile:
Pozor, ty taky nejsi úplně nej hráč i když jsi první, tak máš velké ego. A wilsona jsem nechal projít na druhé místo, protože to ted´ nestíhám.

Pozor, ty taky nejsi úplně nej hráč i když jsi první, tak máš velké ego. A wilsona jsem nechal projít na druhé místo, protože to ted´ nestíhám.
Ja sa ale tiež nepovažujem za top hráča :D Mám školu takže by ma ani neprekvapilo keby ma niekto predbehne. Whatever. Ale áno, poteší to prvé miesto :)
Ale to je trošku off topic.

Tran

Aktivní člen
A presne preto ťa nepovažujem za dobrého hráča, lebo dostať sa takto do top 3 je dosť noobske :emoji_smiley: ale tak budiž, možno preto ťa wilson predbehol :emoji_slight_smile:
No ale zachvilku granik bude druhej,protože mě mc už nebaví takže. :D

granik

Velmi známý člen
No ale zachvilku granik bude druhej,protože mě mc už nebaví takže. :emoji_smiley:
Wilsone tak to cg v realu. Já to hraju moc rád, takže diky za podporu přidej se do Grankoarmy jestli maš zájem.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.