Tákže, jelikož jsem si všiml že surv poslední dobou odumírá pokusím se něco taky udělat Mohyly od Kubry jsou sice hezké, ale lidí jsem tam moc nepotkal takže to zkusím vzít do vlastních rukou.Nebudu to tady nějak obkecávat a rovnou půjdu k věci
Takže v domě je jich několik. Vy si musíte vybrat jeden ( Ten největší, nejpropracovanější a nejoriginálnější) a nějak originálně se s ním vyfotit a okomentovat proč jste si vybrali zrovna ten daný e.egg
O co se vlastně jedná ?
Vaš úkol je jednoduchý. ,,Hledat". Stavba sice není nijak velká ani monumentální, ale za to je hodně propracovaná do detailů a vašim úkolem je hledat tzv. Easter egg. Nevím jestli už to tu někdy někdo robil ale co už ¯\_(ツ)_/¯Takže v domě je jich několik. Vy si musíte vybrat jeden ( Ten největší, nejpropracovanější a nejoriginálnější) a nějak originálně se s ním vyfotit a okomentovat proč jste si vybrali zrovna ten daný e.egg
Losovaní a výhry
Nikdo by se tomu asi nijak zvlášť nevěnoval, kdyby se zde netočili peníze. A protože jsem na toto nedostal žádné dotace a šlo vše z mé kapsy budou výhry podle toho taky vypadat. Výhercem se stane ten kdo bude mít nejorginálnější fotku s nejlepším komentářem ovšem hraje se pouze na první místo . Je to prosté Takže rozpis cen je velice jednoduchý :
Výhra : 1 500 000$
Kam to poslat ?
Kam to poslat ?
To je mi celkem jedno Posílejte to kam chcete nejlíp na Forko ( do zpráv ) nebo na Discord. Dle uvážení. Avšak jestli někoho to napadne poslat do komentů tak to nebude bráno v potaz a bude ze soutěže vyloučen
Od kdy do kdy ?
Od 24.9 2017 do 24.10 2017[/color]
Od 24.9 2017 do 24.10 2017[/color]
A na závěr bych zde asi měl uvést port na res ... Takže /res tp Annonymous A přeji všem hodně štěstí