• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Tákže, jelikož jsem si všiml že surv poslední dobou odumírá pokusím se něco taky udělat :D Mohyly od Kubry jsou sice hezké, ale lidí jsem tam moc nepotkal takže to zkusím vzít do vlastních rukou.Nebudu to tady nějak obkecávat a rovnou půjdu k věci
O co se vlastně jedná ?
Vaš úkol je jednoduchý. ,,Hledat". Stavba sice není nijak velká ani monumentální, ale za to je hodně propracovaná do detailů a vašim úkolem je hledat tzv. Easter egg. Nevím jestli už to tu někdy někdo robil ale co už ¯\_(ツ)_/¯
Takže v domě je jich několik. Vy si musíte vybrat jeden ( Ten největší, nejpropracovanější a nejoriginálnější) a nějak originálně se s ním vyfotit a okomentovat proč jste si vybrali zrovna ten daný e.egg :p

Losovaní a výhry
Nikdo by se tomu asi nijak zvlášť nevěnoval, kdyby se zde netočili peníze. A protože jsem na toto nedostal žádné dotace a šlo vše z mé kapsy budou výhry podle toho taky vypadat. Výhercem se stane ten kdo bude mít nejorginálnější fotku s nejlepším komentářem ovšem hraje se pouze na první místo . Je to prosté :) Takže rozpis cen je velice jednoduchý :D :
Výhra : 1 500 000$
Kam to poslat ?
To je mi celkem jedno :D Posílejte to kam chcete nejlíp na Forko ( do zpráv ) nebo na Discord. Dle uvážení. Avšak jestli někoho to napadne poslat do komentů tak to nebude bráno v potaz a bude ze soutěže vyloučen
Od kdy do kdy ?
Od 24.9 2017 do 24.10 2017
[/color]​
A na závěr bych zde asi měl uvést port na res ... :D Takže /res tp Annonymous A přeji všem hodně štěstí :eek:
eushgbfbgjdfgnkfj.png

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Tákže, jelikož jsem si všiml že surv poslední dobou odumírá pokusím se něco taky udělat :emoji_smiley: Mohyly od Kubry jsou sice hezké, ale lidí jsem tam moc nepotkal takže to zkusím vzít do vlastních rukou.Nebudu to tady nějak obkecávat a rovnou půjdu k věci
O co se vlastně jedná ?
Vaš úkol je jednoduchý. ,,Hledat". Stavba sice není nijak velká ani monumentální, ale za to je hodně propracovaná do detailů a vašim úkolem je hledat tzv. Easter egg. Nevím jestli už to tu někdy někdo robil ale co už ¯\_(ツ)_/¯
Takže v domě je jich několik. Vy si musíte vybrat jeden ( Ten největší, nejpropracovanější a nejoriginálnější) a nějak originálně se s ním vyfotit a okomentovat proč jste si vybrali zrovna ten daný e.egg :emoji_stuck_out_tongue:

Losovaní a výhry
Nikdo by se tomu asi nijak zvlášť nevěnoval, kdyby se zde netočili peníze. A protože jsem na toto nedostal žádné dotace a šlo vše z mé kapsy budou výhry podle toho taky vypadat. Výhercem se stane ten kdo bude mít nejorginálnější fotku s nejlepším komentářem ovšem hraje se pouze na první místo . Je to prosté :emoji_slight_smile: Takže rozpis cen je velice jednoduchý :emoji_smiley: :

Výhra : 1 500 000$
Kam to poslat ?
To je mi celkem jedno :emoji_smiley: Posílejte to kam chcete nejlíp na Forko ( do zpráv ) nebo na Discord. Dle uvážení. Avšak jestli někoho to napadne poslat do komentů tak to nebude bráno v potaz a bude ze soutěže vyloučen
Od kdy do kdy ?
Od 24.9 2017 do 24.10 2017[/color]​
A na závěr bych zde asi měl uvést port na res ... :emoji_smiley: Takže /res tp Annonymous A přeji všem hodně štěstí :emoji_astonished:
View attachment 40714
Jak jsem psal do dokumentace LQ, #makecmgreatagain

Jardoismus

Autobusák
Já mám také jednu zábavičku. Portni se na autobusáka a jeď s ním, vyhraješ jízdu, která není zdarma.

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.