Walder_ no nevím nemužu to posoudit. Já taky postavil mapu( na zkoušku) a všichni jj builder ale, nic jenom hejty a uražky.Beztak tě vzal jako náhradu a postavil si o 50% horší mapy než jsou na obrázku.. I tak mi tu něco smrdí jako kdybych to někde už viděl :emoji_expressionless:
Ale hrozně se s tím vychloubáš, nechápu.. Jsi první nebo druhej den v AT a hned si myslíš, že víš, jak co chodí1)nechápu jak můžeš tvrdit že stahuji mapy, z web stránek, buď nemůžeš ustát že jsem se dostal na Builder, a nebo mi závidíš mapy. Mapy jsem zasílám na fóra abych se mohl zlepšit ve stavění, jak to dělají všichni. Samozřejmě si mě Wake vyzkoušel, nemůže mi jen tak dát Buildera, tak to opravdu nechodí..
Jo oke, beru Ale já taky postavil hezké mapy na prison, tak nezávidímJá se s Mailem znám, a vím, že on to umí. Není to nějaký kidko co si myslíte vy. On je na tom místě zaslouženě, to že tady někteří na něj házíte "hejty" a on se brání, co je na tom špatného?.. Prostě se tam dostal, jak říkám, jen závidítě že se tam dostal někdo schopný. Třeba ty stavby jeho nejsou, ale vzali ho na lepší stavby a postaví nám určitě nějakou krásnou mapu na Prison že?.. Rewii
(vyhněte se hejtům, je to můj názor)
Konečně někdo rozmný a chápe mě. Děkuji.Já se s Mailem znám, a vím, že on to umí. Není to nějaký kidko co si myslíte vy. On je na tom místě zaslouženě, to že tady někteří na něj házíte "hejty" a on se brání, co je na tom špatného?.. Prostě se tam dostal, jak říkám, jen závidítě že se tam dostal někdo schopný. Třeba ty stavby jeho nejsou, ale vzali ho na lepší stavby a postaví nám určitě nějakou krásnou mapu na Prison že?.. Rewii
(vyhněte se hejtům, je to můj názor)
Tady máš 4 obrázky, ze stejné mapy. Interiér nefotím zasedního důvod, někdo ho můžeš okopírovat, a považovat ho za své.@MrRewiiCZ jak mi vysvětlíš každý obrázek jinak ? Texture pack, shadery nebo rozmazání.. Skoro všude je to jiný a z jakého důvodu nám nechce vyfotit interiéry a další věci ?
Kde si je mohl vidět, sám jsem ti je neukázal, ale děkuji.btw teď jsem viděl jeho stavby na vlastní oči a musím uznat, že nejsou úplně špatné..
DěkujiMáš to nádherný! a gratuluji kolego :emoji_slight_smile:
Matikozz má přístup na build, i já jsem je viděl. Nejsou špatné, docela dobré, až na pár věcí. :emoji_slight_smile:Kde si je mohl vidět, sám jsem ti je neukázal, ale děkuji.
Jak psal kolega ErrorKde si je mohl vidět, sám jsem ti je neukázal, ale děkuji.
Aha..Matikozz má přístup na build, i já jsem je viděl. Nejsou špatné, docela dobré, až na pár věcí. :emoji_slight_smile:
A co chceš jako vědět? Prostě si tam stavím mapy, abych podpořil server, když se staví nové minihryTak buď to je tajné ( nelegálně ) nebo legálně.. To může přeci vědět každý proč ne ? :emoji_smiley: