MatikozZ
Velmi známý člen
Jo a pak se na Build servery dostane 50 lidí.. Víc už se do toho nemontuj, prosímTak proč to nemůžu dělat také ?
Jo a pak se na Build servery dostane 50 lidí.. Víc už se do toho nemontuj, prosímTak proč to nemůžu dělat také ?
Asi neumíš stavět, on už Builder byl, wake již má s Matikozem zkušenostiTak proč to nemůžu dělat také ?
Nevychloubej se tady, hromada lidí staví lípHmm.. Já neumím stavět xD to asi moc nechodíš na creative 2 že ?
Takže, je to opravdu jednoduché aby to pochopil a tvůj mozeček. Já dal povolení panu MatikoZz na server z toho důvodu, že již Builder byl, a vím jak staví, postavil jsem s ním mapu, wake ví že tam je.. takže se nemusíš bát že je tam nelegálně.Hromada lidí mě ani nezná :emoji_smiley:
Co takhle přestat srát se do věcí, do kterých ti nic není? I kdyby tam byli všichni hráči kromě tebe, tak s tím zmůžeš velký hovno, takže se zbytečně nenamáhej. ))*Facepalm* to ještě existuje ? Na co ho dávat když je to pravda.. Teď prostě žádný Builder není, tak proč by tam mohl být ?
Takže, hned jak dojdu dom, jdu na crea 2 se podívat pane @Walder_ a hned vám řeknu, jak stavíte a jestli vůbec máte alespoň kouskem malíčku na buildera. Toto téma zamykám aby zde nevznikly nějaké zbytečnosti.@Zakyy_ tolik hráčů jako já není tolik :emoji_astonished:.. Bych chtěl vědět, kolik takových staví můj styl