Vlajky furt chude, pouzi viac materialov >.<BEDWARS UPDATE!
Četli jsme si všechny vaše "doporučení a rady"
tak jsme dnes udělali "menší" update! :emoji_slight_smile:
-----------------
+ Errorka jsi vzala na starost vlajky. takže je trochu poupravila
+ Já jsem si vzal na starost "trošku" odebrat půl bloky ( jak psal @Peliik )
+ Jsem na středu odebral tu "vysokou trávu"
-----------------
To je asi vše! Fotky =)View attachment 41106 View attachment 41107 View attachment 41108 View attachment 41109 View attachment 41110 TAK, DĚKUJEME MOC ZA RADY, SAMOZDŘEJMĚ, MŮŽETE PSÁT DALŠÍ! <3
Ok, práve se delá další update, kde nám @MatikozZVlajky furt chude, pouzi viac materialov >.<
A co přesněji? =) máš nějaký nápad?Něco bych přidal ještě na tu skálu
Uprav je, ať nejsou umělý a ty špičatý vršky eliminujA co přesněji? =) máš nějaký nápad? :emoji_slight_smile:
Errorka se už o to dnes pokoušela =), tak ale zkusíme to spolu nějak "Zmírnit" A už mám pár nápadů co by jsme nahoře mohli udělat :emoji_smiley:Uprav je, ať nejsou umělý a ty špičatý vršky eliminuj :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_smiley:
Moc děkujeme, zítra se na to vrhneme!Tahle mapa, jako jedna z mála za poslední dobu, se mi opravdu hodně líbí (-styl, design, úprava místa pro pvp,..)
Jediné, co bych tak mohl vytknout jsou ty kapradiny u vesničana - jsou tam naprosto zbytené podle mě.. A ještě ty pavučiny u bedky - ty bych dal pryč, protože by se do nich hráči mohli zaseknout a fakt mega by je to štvalo, to mi věřte.. :emoji_smiley:
Btw, ty pavučiny u bedky bych odstranil jen ty, do kterých by se mohli hráči chytnout, zbytek je v poho :emoji_smiley:
Jinak fakt povedená mapka, jak jsem psal - mega se mi líbí :emoji_smiley:
Je to 1 mapaHezké mapy :emoji_wink:
Mají to být suché stromyUrčitě bych dal víc listí na ty stromy :emoji_wink: jestli to má být nějaký suchý strom tak to tam klidně nechte
nn mokréMají to být suché stromy
A tenhle homosapiens neví co ze sebou
to není špatný nápad :emoji_nerd: :emoji_smirk:Nechcete se tu rovnou poprat? :emoji_rolling_eyes:
Tak ale někde jinde, thx:emoji_hugging:to není špatný nápad :emoji_nerd: :emoji_smirk: