• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak se ti líbí naše mapa?

• 1-2 No, moc se vám to nepovedlo.

Votes: 2 6.7%
  • 3-4 Ujde

Votes: 5 16.7%
  • 5-7 Super, jen by to chtělo ještě něco doplnit/ pozměnit

Votes: 5 16.7%
  • 8-9 Super

Votes: 6 20.0%
  • 10 Výborně!

Votes: 12 40.0%

• Total voters
    30
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
Kde to stavíte? Mohl bych trochu pomoct, protože takhle to moc nevyjádřím, co změnit.. Kdyby nevadilo, tak mi napiš info do SZ :D

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
BEDWARS UPDATE!
Četli jsme si všechny vaše "doporučení a rady"
tak jsme dnes udělali "menší" update! :emoji_slight_smile:
-----------------
+ Errorka jsi vzala na starost vlajky. takže je trochu poupravila
+ Já jsem si vzal na starost "trošku" odebrat půl bloky ( jak psal @Peliik )
+ Jsem na středu odebral tu "vysokou trávu"
-----------------
To je asi vše! Fotky =)View attachment 41106 View attachment 41107 View attachment 41108 View attachment 41109 View attachment 41110 TAK, DĚKUJEME MOC ZA RADY, SAMOZDŘEJMĚ, MŮŽETE PSÁT DALŠÍ! <3
Vlajky furt chude, pouzi viac materialov >.<

RainyJohnn

                          
Uprav je, ať nejsou umělý a ty špičatý vršky eliminuj :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_smiley:
Errorka se už o to dnes pokoušela =), tak ale zkusíme to spolu nějak "Zmírnit" A už mám pár nápadů co by jsme nahoře mohli udělat :emoji_smiley:

_MrBlade

Miluj pandy!
Tahle mapa, jako jedna z mála za poslední dobu, se mi opravdu hodně líbí (-styl, design, úprava místa pro pvp,..)
Jediné, co bych tak mohl vytknout jsou ty kapradiny u vesničana - jsou tam naprosto zbytené podle mě.. A ještě ty pavučiny u bedky - ty bych dal pryč, protože by se do nich hráči mohli zaseknout a fakt mega by je to štvalo, to mi věřte.. :D

Btw, ty pavučiny u bedky bych odstranil jen ty, do kterých by se mohli hráči chytnout, zbytek je v poho :D

Jinak fakt povedená mapka, jak jsem psal - mega se mi líbí :D

RainyJohnn

                          
Tahle mapa, jako jedna z mála za poslední dobu, se mi opravdu hodně líbí (-styl, design, úprava místa pro pvp,..)
Jediné, co bych tak mohl vytknout jsou ty kapradiny u vesničana - jsou tam naprosto zbytené podle mě.. A ještě ty pavučiny u bedky - ty bych dal pryč, protože by se do nich hráči mohli zaseknout a fakt mega by je to štvalo, to mi věřte.. :emoji_smiley:

Btw, ty pavučiny u bedky bych odstranil jen ty, do kterých by se mohli hráči chytnout, zbytek je v poho :emoji_smiley:

Jinak fakt povedená mapka, jak jsem psal - mega se mi líbí :emoji_smiley:
Moc děkujeme, zítra se na to vrhneme! :) :D

Walder_

Velmi známý člen
Určitě bych dal víc listí na ty stromy ;) jestli to má být nějaký suchý strom tak to tam klidně nechte

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.