• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
M

MissPepsi

Návštěvník
máte nejaké pekné, vtipné zážitky na ktoré nechcete nikdy zabudnúť?:D napadlo ma, že by sme sa tu o nich mohli porozprávať :p ja ich mám veľmi veľa, napríklad ako sme s kamarátkou otrhli v obchode štítok z trička, váľali sa po zemi v tescu, zlomili lavicu v škole, upchali školské wc-ka, ostrihala som kamarátovi vlasy samozrejme on mi to musel vrátiť :D♥ skoro rozbili dvere do šatne, z kamarátkinho emailu som poslala jednej pani učitelke vtipný obrázok - v škole sa na tom učitelka len smiala a Sarah nevedela čo sa deje...mám ich ovela, ovela viac ale nechcem tu sedieť tri hodiny :D tak a vaše zážitky?:)

granik

Velmi známý člen
máte nejaké pekné, vtipné zážitky na ktoré nechcete nikdy zabudnúť?:emoji_smiley: napadlo ma, že by sme sa tu o nich mohli porozprávať :emoji_stuck_out_tongue: ja ich mám veľmi veľa, napríklad ako sme s kamarátkou otrhli v obchode štítok z trička, váľali sa po zemi v tescu, zlomili lavicu v škole, upchali školské wc-ka, ostrihala som kamarátovi vlasy samozrejme on mi to musel vrátiť :emoji_smiley:♥ skoro rozbili dvere do šatne, z kamarátkinho emailu som poslala jednej pani učitelke vtipný obrázok - v škole sa na tom učitelka len smiala a Sarah nevedela čo sa deje...mám ich ovela, ovela viac ale nechcem tu sedieť tri hodiny :emoji_smiley: tak a vaše zážitky?:emoji_slight_smile:
Miss jako ze života třeba nějakého hráče?

Pamätám si jeden bláznivý zážitok. Keď som mal ísť na operáciu chrbtice, tak pár mesiacov predtým som išiel na týždeň do nemocnice na pozorovanie. Robili mi rôzne vyšetrenia, rengény... Izby na oddelení sme mali v polke múru oddelené sklom, ktoré bolo do polovice nepriehľadné. Káždá izba mala vlastný televízor (všetky televízory boli zančky PHILIPS). A len tak nás s kamošom napadlo či by sme susednej izbe viskúšali prepnúť kanál. Tak sme susednej izbe prepínali kanály, odoberali a zase pridávali hlasitosť, dokonca sme susednej izbe mohli tú telku aj vipnúť, ale na to sme sa neodvážili. Bola to sranda, ale potom prišiel prúser. Tá pani na to prišla a bolo zle. Ešte šťastie že to nepovedala personálu nemocnice. Potom sme sa báli čo i len zapnúť telku. Ale to prepínanie bola vážne sranda. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.