tady jde o to že to nebude jen jeden :emoji_sunglasses:zase to bude bedwars, verím tomu :emoji_smiley::emoji_smiley:
Podla mna to neni dobre miesat vsetko so vsetkym. Mohol si radsej viac turnajov v castiach roku (namiesto 26472x build turnajov - ale to je zase len moj nazor )Proč? :emoji_cry:
Pokud jsem to ještě všude náhodou neřekl tak mega eventy se mi dostali do rukou teprve od září :Đ Build event jsem za tenhle rok pořádal jen jeden a to velikonoční. Zbytek šel ale ABSOLUTNĚ mimo mě.Podla mna to neni dobre miesat vsetko so vsetkym. Mohol si radsej viac turnajov v castiach roku (namiesto 26472x build turnajov - ale to je zase len moj nazor :emoji_smiley
Doufám jen že si to odeslal předtím než se ti zobrazila moje odpověd jinak si mě nepřej :emoji_fearful:Jak píše pelo.
Chtělo by to pak někdy jen BW turnaj, někdy jen SW turnaj, SG turnaj atd. A ne tisíce Build eventu, minihram se málo kdy nějaký eventer věnuje, spíš jen na ty Build eventy :emoji_smiley:
Kdyz jsem to odeslal, videl jsem, ze jsi neco napsal.Doufám jen že si to odeslal předtím než se ti zobrazila moje odpověd jinak si mě nepřej :emoji_fearful:
xddd #NaštvanýKubrastigKdyžNěcoMusíVysvětlovatTisíckrátDoufám jen že si to odeslal předtím než se ti zobrazila moje odpověd jinak si mě nepřej :emoji_fearful:
To i na BW, na sw se to dá obejít tak, že máš perlu+hazaci potion strenght 2. to je pak ez wiiinnnnNo skor zalezi na tom, ci mas luk. luk = win. tak to je a vzdy na sw a bude
pokud to bude minihra dovolovat tak chceme dělat na každou minihru vlastní novou mapuKdyby skywars tak tu propojenou mapu, tam to o luku není a sw to je a mapa to bývala nejlepší
A ta mapa tam pak bude normálně až ten turnaj skončí?pokud to bude minihra dovolovat tak chceme dělat na každou minihru vlastní novou mapu :emoji_wink: