• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Už se těším jak všichni budou na konci brečet že nevyhráli, nebo co... Jsem škodolibej člověk, já vím :emoji_nerd:

Puntys

Veteran | President
Podla mna to neni dobre miesat vsetko so vsetkym. Mohol si radsej viac turnajov v castiach roku (namiesto 26472x build turnajov - ale to je zase len moj nazor :emoji_smiley:)
Pokud jsem to ještě všude náhodou neřekl tak mega eventy se mi dostali do rukou teprve od září :Đ Build event jsem za tenhle rok pořádal jen jeden a to velikonoční. Zbytek šel ale ABSOLUTNĚ mimo mě.
A pokud se někomu nelíbí že BW nebude samostatný turnaj tak nevím čemu to vadí :D Bude vítěz vždy jen jednoho turnaje. Pokud budete chtít BW (pokud vyhraje) tak nemusíte jít do jiného. Je to prostě řekněme víc miniher turnajů najednou a vy si vyberete do kterého chcete a do kterého ne.

ANO_Babis

Aktivní člen
Jak píše pelo.

Chtělo by to pak někdy jen BW turnaj, někdy jen SW turnaj, SG turnaj atd. A ne tisíce Build eventu, minihram se málo kdy nějaký eventer věnuje, spíš jen na ty Build eventy :D

Puntys

Veteran | President
Jak píše pelo.

Chtělo by to pak někdy jen BW turnaj, někdy jen SW turnaj, SG turnaj atd. A ne tisíce Build eventu, minihram se málo kdy nějaký eventer věnuje, spíš jen na ty Build eventy :emoji_smiley:
Doufám jen že si to odeslal předtím než se ti zobrazila moje odpověd jinak si mě nepřej :emoji_fearful:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.