MrSkillmasterCz
Aktivní člen
jn jaj ten banner tvl
Wooow TO TRVALOError pryč :emoji_no_good::emoji_nerd:hou
co houWooow TO TRVALO
a lajf prej nejí sušenky
:emoji_smiley::emoji_smiley:
:emoji_smiley:
#SMAJLÍK ARMY :emoji_smiley::emoji_smiley:
fuj :cMám rád kukuřičný chleba
:emoji_grin:Zdravím Pana Errora a doufám že si to aspoň přečteš..
Udělám si pár bodů abych nepletl jednou s druhým..
1) Errorovo chování na Discordu
Nu jak začít..
Tobě přijde normální připojit se a začít konverzaci "Drž hubu nebo ti rozmlatím váhu a obličej" Myliš si že je to dobré?.. Já si myslím že tady je něco špatně..A to hodně.. Hráčům nadáváš když se ti něco úplně nelíbí..To mi taky nepřijde úplně dobře.. Jaký názor pak budou mít hráči? Hádej :emoji_smiley:..
2) Chování na serveru..
Moc jsem tě jako hráče neznal..Jen jsem věděl o tom co jsi prováděl např--> Že jsi chtěl Dykola vyhnat z AT.. Také že jsi všemožné nadával..(o tom svědčí tvůj BL)Kterej je vážně luxusní..Pak jsi dostal Buildera což mě překvapilo protože jsem nechápal jak je to možné že ty.. Zrovna ty který má tak pestrý BL má Buildera..Ale jo myslel jsem že jsi se změnil a že se začneš chovat jako normální hráč severu..Ale to se mi hned po po několika dnech změnilo když jsi napsal "Nemám prefix.. Nemusím pomáhat" Abych řekl pravdu.. čuměl jsem jak si to můžeš dovolit napsat ale nějak jsem to neřešil protože nebyla to Moje věc :emoji_smiley:.. Tak a před cca měsícem jsi dostal práva..Jo super přeju ti to..ALE když máš prefix tak by jsi se měl chovat jak správný člen AT.. Ikdyž ti do msg budou spamovat stejné otázky musíš odpovídat Normálně.. Ikdyž tě někteří hráči budou chtít vyprovokovat.. Musíš bejt klidný.. Vždy když tě o něco poprsí musíš bejt ochotný.. Všechno souvisí se vším to musíš vědět :emoji_smiley:..
Nejdu proti tobě a Nikdy snad nepůjdu..
Hezký zbytek dne
Tolky