• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Dalo vám to něco?

• Ano

Votes: 34 73.9%
  • Něco málo

Votes: 7 15.2%
  • Ne

Votes: 5 10.9%

• Total voters
    46
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
No, slíbil jsem Dykolovi, že se tu aspoň trochu vyjádřím (haha prozrazen).
Errora jakožto hráče jsem moc neznal, ale jak se tak dozvídám tak byl hodně problémový. No, to jsem byl já také a i tak jsem v AT, což mi dává ten pocit, že pokud já můžu být admin s mojím banlistem, tak proč by on nemohl být builder? V tomhle vlastně nevidím ani takový problém, jenže ostatní věci co dělá, to úplně krásně vyvracejí.
Začněme těmi screeny, které tu poslal jak Dadovnik,Dykol tak i Mino. Na těch já prostě vidím to, jak je neochotný a arogantní. Sám jsem slyšel, když jsem třeba volal s ním i nejmenovaným builderem, že hned jak odešel Error, tak si ten builder začal stěžovat na to, že jenom díky němu má Error více času na postavení nějaké mapy, ale Error na to i tak kašle. Pak předposlední screen od Mina, to se ani nebudu vyjadřovat, protože ten mě totálně odrovnal. Já s Errorem teda nikdy osobně problém neměl, ale co já můžu vědět...myslel jsem, že je třeba i s Dykolem v pohodě, ale ukazuje se, že ne. Tudíž nemůžu vědět, jestli na mě taky něco "nechystá". :emoji_smiley:
Sečteno podtrženo, suma sumárum, vidím prostě a prostě jenom jako chloubu právy a zneužívání buildera. (a teď do mě jarincrew)

Pokud vám to teď přijde jako že melu nesmysly a nemá to pořádek, tak je to protože mě donutil Dykol!!!
@Dykol

Tolkyyy

Wdolkyyy
Zdravím Pana Errora a doufám že si to aspoň přečteš..
Udělám si pár bodů abych nepletl jednou s druhým..
1) Errorovo chování na Discordu
Nu jak začít..
Tobě přijde normální připojit se a začít konverzaci "Drž hubu nebo ti rozmlatím váhu a obličej" Myliš si že je to dobré?.. Já si myslím že tady je něco špatně..A to hodně.. Hráčům nadáváš když se ti něco úplně nelíbí..To mi taky nepřijde úplně dobře.. Jaký názor pak budou mít hráči? Hádej :emoji_smiley:..

2) Chování na serveru..

Moc jsem tě jako hráče neznal..Jen jsem věděl o tom co jsi prováděl např--> Že jsi chtěl Dykola vyhnat z AT.. Také že jsi všemožné nadával..(o tom svědčí tvůj BL)Kterej je vážně luxusní..Pak jsi dostal Buildera což mě překvapilo protože jsem nechápal jak je to možné že ty.. Zrovna ty který má tak pestrý BL má Buildera..Ale jo myslel jsem že jsi se změnil a že se začneš chovat jako normální hráč severu..Ale to se mi hned po po několika dnech změnilo když jsi napsal "Nemám prefix.. Nemusím pomáhat" Abych řekl pravdu.. čuměl jsem jak si to můžeš dovolit napsat ale nějak jsem to neřešil protože nebyla to Moje věc :emoji_smiley:.. Tak a před cca měsícem jsi dostal práva..Jo super přeju ti to..ALE když máš prefix tak by jsi se měl chovat jak správný člen AT.. Ikdyž ti do msg budou spamovat stejné otázky musíš odpovídat Normálně.. Ikdyž tě někteří hráči budou chtít vyprovokovat.. Musíš bejt klidný.. Vždy když tě o něco poprsí musíš bejt ochotný.. Všechno souvisí se vším to musíš vědět :emoji_smiley:..
Nejdu proti tobě a Nikdy snad nepůjdu..
Hezký zbytek dne
Tolky

Naposledny upraveno:

Murka

Velmi známý člen
Miluju, když se na mě Mititi usměje a mně se naskytne pohled do jeho překrásných hlubokých očí

Suchos

Člen
Zdravím Pana Errora a doufám že si to aspoň přečteš..
Udělám si pár bodů abych nepletl jednou s druhým..
1) Errorovo chování na Discordu
Nu jak začít..
Tobě přijde normální připojit se a začít konverzaci "Drž hubu nebo ti rozmlatím váhu a obličej" Myliš si že je to dobré?.. Já si myslím že tady je něco špatně..A to hodně.. Hráčům nadáváš když se ti něco úplně nelíbí..To mi taky nepřijde úplně dobře.. Jaký názor pak budou mít hráči? Hádej :emoji_smiley:..

2) Chování na serveru..

Moc jsem tě jako hráče neznal..Jen jsem věděl o tom co jsi prováděl např--> Že jsi chtěl Dykola vyhnat z AT.. Také že jsi všemožné nadával..(o tom svědčí tvůj BL)Kterej je vážně luxusní..Pak jsi dostal Buildera což mě překvapilo protože jsem nechápal jak je to možné že ty.. Zrovna ty který má tak pestrý BL má Buildera..Ale jo myslel jsem že jsi se změnil a že se začneš chovat jako normální hráč severu..Ale to se mi hned po po několika dnech změnilo když jsi napsal "Nemám prefix.. Nemusím pomáhat" Abych řekl pravdu.. čuměl jsem jak si to můžeš dovolit napsat ale nějak jsem to neřešil protože nebyla to Moje věc :emoji_smiley:.. Tak a před cca měsícem jsi dostal práva..Jo super přeju ti to..ALE když máš prefix tak by jsi se měl chovat jak správný člen AT.. Ikdyž ti do msg budou spamovat stejné otázky musíš odpovídat Normálně.. Ikdyž tě někteří hráči budou chtít vyprovokovat.. Musíš bejt klidný.. Vždy když tě o něco poprsí musíš bejt ochotný.. Všechno souvisí se vším to musíš vědět :emoji_smiley:..
Nejdu proti tobě a Nikdy snad nepůjdu..
Hezký zbytek dne
Tolky
:emoji_grin:
:emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy:

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Jak to tak vypadá, tak Error brečí v koutě. Žádná odpověď..hm.. Třeba spáchal sebevraždu :thinking:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.