• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Dalo vám to něco?

• Ano

Votes: 34 73.9%
  • Něco málo

Votes: 7 15.2%
  • Ne

Votes: 5 10.9%

• Total voters
    46
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Takže, abych se vyjádřil i já.
Ze záčátku Error byl vcelku vpohodě (mluvím o té době, co se dostával se mnou i zubem do AT) měli jsme postavit 3 murder mapy.. Jak jsme stavěli 1 mapu, tak error vcelku pomáhal, ale pak přišla druhá mapa.. Tu jsem postavil jen já a Zubek. A při třetí mapě, dělal jen nějaké detaily.. To je první věc co mě celkem zarazila a určitě i Zuba. Potom našla ta doba, kdy nám dal Wake práva na Webu a Discordu. Zubek dostal práva na serveru, my nikoliv. Protože Zubek v AT už byl. Ale to odbočuju. Poté nastala chvíle kdy jsem začal celkem Errora pomlouvat. Házel jsem na něj špínu atd.. Za to se mu celkem teďka omlouvám, protože to bylo asi celkem přehnaný.. Ale to neznamená, že se ho zastávám. Poté jsem z rodinných důvodů opustil AT. Však po nějaké době jsem se od Zubka dozvěděl, že Error dostal práva na serveru..To jsem si řekl jenom jedno.. O kur*a.. Neříkám, že se Error chová pořád špatně. Určitě se s ním dá normálně bavit. Ale to jak se chová na serveru.. Je to fakt na zvracení.. A hlavně neprofesionální.. Tenhleten server si zaslouží v AT jen dobré hráče a né nějaké neprofesionální egoistické blbečky. Toť bude asi ode mně vše. Děkuji za přečtení.
Váš Gangyy

Naposledny upraveno:

koza37

Iluminát
LUL, jak všichni 3rr0ra soudí, že je takovej, že to dělá a že to ne, a přitom sami někdy udělali (i dělaj) takový blbosti LUL

Radiko

ExHelperis
Ja ho poznam aj ako hraca keďže som starej a dlho na CM (Ha! Starej) Djstanley... Problémová osoba vtedajšej CM, v dobe keď som ju poznal som bol začínajúci helper a travil som veľa času na skyblocku a mal tiež Island a jhladal som particku tak som urobil nabor a on sa tam ukazal. Spočiatku som ho nechcel ale tak sa dobýjal, až ma presvedčil. Potom co sa zabýval tak bola sranda a všetko OK ale časom mi bolo divne, že kde miznu OP veci a nejak cudne mu narastal majetok... Trochu vyšetroval a už som blízko k jeho skutočnemu odhaleniu kto za všetkým stojí tak som pomaly to naznačil, celému môjmu teamu (bola to pasca samozrejme). Neskôr som sa pripojil a div sa svete u toho co som najmenej čakal bol zlodej, ktorý sa snažil rýchlo co najviac veci z môjho isu zobrať... Odvtedy som mu neveril..

Po určitej dobe zmizol zo severu ale v skutočnosti som neskôr zistil, že sa skryva pod error (zistil som to po roku od danej udalosti..) v tu dobu bol DVIP a jeden z poprednych hráčov na skyblocku a choval som sa k nemu ako k hracovi, keďže som nevedel kto to je... Po určitej dobe bol ten builder nabor kde bolo prijato veľa ľudí a medzi nim aj Djstanley... Jednoho dna na serveri som si s nim do pokecu a sám sa priznal, že je Djstanley a ja som tomu neveril ale keď mi ukázal screeny tak som si povedal predsa sa len zmenil a je z neho aj člen AT. Furt mi vypraval že nechce byt builder ale helper, že ho bavi pomáhať a čaká kým dostane helper prava. Opytal som sa ho prečo je potom builder povedal, že jeho to až tak nebavi skôr ho bavi pomáhať hracom!? Tak som hov tom podporil, pretože som uveril, že sa zmenil ale po nasledovných udalostí a čo som si tu precital som za vyhodenie Errora z AT.

Je z neho bohužiaľ cítiť doteraz falošnosť a zmanipulovanost a takých ľudí v AT nechcem...

Btw. Djstanley keď si jak si chcel z dob minulých dostať do AT, tak načo si do toho išiel, keď obaja vieme, že to neni to co by si chcel? :)

Neberte to ako hejt alebo sad story na jeho meno z mojej strany ale ako môj názor co si o ňom myslím ako o človeku. Verim, že ľudia sa menia ale keď nevyužijú druhú šancu tak sú to tie iste osoby ktoré som poznal/poznam...

P. S. Tým ze si zmenis nick Djstanley nezamena, že sa schováš pred minulosťou ;)

Tak, abych se vyjádřil já.

Error, okrádal Light33007 o peníze (Real), řekl mu: "Když mi koupíš GTA V, dám ti 2 hlavy AdminTeamu"
Ale co se stalo, vyhrožoval že ty Hlavy hodí do voidu atd...

Jednou měli error a light33007 server nastavovali si ho (byl strašný :D) , došel jsem tam já, a začal mě urážet, si dítě di do pí*e...
Na Druhý den jsem došel znova na ten server, a napsal jsem: Nechcete s něčím pomoct?
Stavěl jsem tam pár staveb, a snažil jsem se abych jím co nejvíce pomohl, na třetí den (xDDD), Doskákal sem na server, a všechny stavby byli zničené i ty co postavili oni, tak začal na mě házet všechnu vinu, a pak jsem neměl žádné kamarády, jediný kdo mi Věřil byl POIPRIKA, protože věděl jaký error je...

Toto je má story ze života s Errorem :D
Trocha nesmyslná, ale ok. :D

Přeji vám hezký den.. :)

poiprika

Aktivní člen
Abych tu taky něco napsal .. pamatuju si Erorra jako hráče, který okrádal lidi atd. A najednou se přilepil na hráče light33007 ( později _xXlight33007Xx_) a nabízel mu headky za vipka na CM a hry na steamu. Byl jsem u toho, jak ho vydíral, že pokud mu nekoupí DVIP navždy, že vyhodí ty heady do voidu. Podle mě je tento člověk strašný, že okrádal lidi (nevim jestli ještě okrádá), ale je to sv*ně, že žebral po lightovi vipčka a hry na steam za nějaké headky ve hře.

A ty erorre pokud toto čteš zamysli se nad svým chováním. :)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Takže se z stížnosti na errora stal diskuzní kroužek. X

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Jééj, konečně téma ke kterému se zase rád vyjádřím i já :beSmart:

I přesto, že na server chodím tak jednou za měsíc, protože gympl je věc, která mě fakt sere, tak se i přesto koukám jednou za čas na Web, ááá co nevidím, vidím příspěvek o Errorovi, tak si říkám, oh god, to bude zase nějaká rakovina, ale přečetl jsem si skoro všechny příspěvky, a docela mě překvapuje, že teďka jsou všichni proti němu, je to trošku ubohé, ale je to tak, najde se tu pár dobrých věcí, ale velká většina těch hnusných, co si Error sám zaviňuje, bylo tu spousty věcí, které lidi sralo, př:. (Vyhození Mititiho, což není ani pravda) potom třeba i to, že když dostal práva a normálně jsme se spolu bavili, tak z ničeho nic řekl:. Ty se do AT nikdy nedostaneš, mě je dokonce už úplně jedno jestli se tam dostanu já, ale spíše mě už jen zajímá, aby se do AT nedostávali Egoističští ubožáci, které se chlubí právami, prej že něco děláš pro server, max. všechny ponižuješ a ego si zvětšuješ, ty by jsi měl být zahrabaný někde v pekle, za to, co jsi všem udělal, vždycky někoho totálně zneužiješ či ponížíš, a jediné zlatíčko z toho vyjdeš ty.. Já prostě jako jediné řešení vidím, aby jsi odešel, ne, že bych tě chtěl dostat z AT, jak ty Dyka s Mititin (Ubohost), ale myslím si že by to všem prospělo, a už by se akorát všem ulevilo, že je dennodenně neotravuje bytost jménem Error. :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.