Jééj, konečně téma ke kterému se zase rád vyjádřím i já :beSmart:
I přesto, že na server chodím tak jednou za měsíc, protože gympl je věc, která mě fakt sere, tak se i přesto koukám jednou za čas na Web, ááá co nevidím, vidím příspěvek o Errorovi, tak si říkám, oh god, to bude zase nějaká rakovina, ale přečetl jsem si skoro všechny příspěvky, a docela mě překvapuje, že teďka jsou všichni proti němu, je to trošku ubohé, ale je to tak, najde se tu pár dobrých věcí, ale velká většina těch hnusných, co si Error sám zaviňuje, bylo tu spousty věcí, které lidi sralo, př:. (Vyhození Mititiho, což není ani pravda) potom třeba i to, že když dostal práva a normálně jsme se spolu bavili, tak z ničeho nic řekl:. Ty se do AT nikdy nedostaneš, mě je dokonce už úplně jedno jestli se tam dostanu já, ale spíše mě už jen zajímá, aby se do AT nedostávali Egoističští ubožáci, které se chlubí právami, prej že něco děláš pro server, max. všechny ponižuješ a ego si zvětšuješ, ty by jsi měl být zahrabaný někde v pekle, za to, co jsi všem udělal, vždycky někoho totálně zneužiješ či ponížíš, a jediné zlatíčko z toho vyjdeš ty.. Já prostě jako jediné řešení vidím, aby jsi odešel, ne, že bych tě chtěl dostat z AT, jak ty Dyka s Mititin (Ubohost), ale myslím si že by to všem prospělo, a už by se akorát všem ulevilo, že je dennodenně neotravuje bytost jménem Error. :emoji_slight_smile: