MrMitchellinCZ
Kubikula je fujki
Bojy se dyslyku kyt
zabíram si ten druhej při tvoji prohřeOK MAM JEŠTĚ 2 :d
jenže já tam dal jen jeden c:zabíram si ten druhej při tvoji prohře
Však má právo projevit svůj názor jako všichni ostatní, ne ? Je zjevné že Error tu vadí více lidem, tak se prostě založilo toto téma aby se o tom mohlo debatovat..Upřímně, nesnáším všechny lidi na serveru, ale vylévat si zlost na fórum? Pls... prostě ho poši do píče na discordu, dej si ho do /ignore a neřeš to ne? Nebo se budeš chovat jak 10 letý děcko co si chodí stěžovat na fórum a snížíš se na úroveň 3rr0ra?...
achjo :FeelsSuicideMan:
No vidím, že ty si asi tiež dosť inteligentný. To tiež takto robíš, že ľudí pošleš do píče, dáš /ignore a neriešiš to? Preboha, čo tak radšej to vyriešiť normálne?Upřímně, nesnáším všechny lidi na serveru, ale vylévat si zlost na fórum? Pls... prostě ho poši do píče na discordu, dej si ho do /ignore a neřeš to ne? Nebo se budeš chovat jak 10 letý děcko co si chodí stěžovat na fórum a snížíš se na úroveň 3rr0ra?...
achjo :FeelsSuicideMan:
NJ, tak na internetu můžeš každého bloknout/bannout/ignorovat. Ale tak chci vidět až se někdo dostane do reálných problémů. Tož to v reálu nenapíšeš /ignore aby ti ten člověk nic neříkal a neměl jsi problémy..No vidím, že ty si asi tiež dosť inteligentný. To tiež takto robíš, že ľudí pošleš do píče, dáš /ignore a neriešiš to? Preboha, čo tak radšej to vyriešiť normálne?
Práve si napísal, keď som k tomu aj niečo dopísala.NJ, tak na internetu můžeš každého bloknout/bannout/ignorovat. Ale tak chci vidět až se někdo dostane do reálných problémů. Tož to v reálu nenapíšeš /ignore aby ti ten člověk nic neříkal a neměl jsi problémy..
Lhát je snadné že? a hlavně pro tebe. Chodím s tebou do stejné třídy a vím že toho ve škole moc nemáme kdyby si se alespoň přiznal že beháš venku s kamarádama ale to ty neděláš že? ty radši lžeš abys vypadal dobře že?Co k tomu dodat?
Nic moc toho neřeknu, ale i tak něco bude.
S wakem jsem se již domluvil, že odejdu.
Dva důvody, už mě to tolik natáhne a druhým důvodem je, že to nestíhám, škola, stavět a ats - aktivita. Takže odcházím, radujte se, mě je to už jedno.
A další věc, choval a chovám se jako blbec, mám spousty chyb, to uznávam, ale nikdo není bezchybný. To je asi vše co dodám, sice už pozdě, ale všem poškozeným se omlouvám.
Ale i tak, je to jen hra, ne reálný život.
Psáno na mobilu, za chyby se omlouvám.
ERR0R
Vím co napsat proto píšu tohle žeby? a tahám to sem protože si psal cituji "že to nestíhám, škola, stavět a ats - aktivita" tak jsem jen dodal jak to jeA proč jsem tahaš toto, já jako nemohu chodit ven? Hele už nevíš co bys zde napsal, ale tahat zde toto, je už moc.